Knife fork icon red

St. Paul's

8,1 (81 reviews)

Wat 81 mensen zeggen over St. Paul's

8.1
(81 reviews)
Eten
8.3
Service
8.1
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Lekker gegeten"
7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

Lekker gegeten! Kom zeker een keer terug om eens in de tuin te eten. Vreemd dat je voor kraanwater (gekoeld , had voor mij niet gekoeld gehoeven) moet betalen, dat wel. We hadden een kortingsmenu, gelukkig bood men wel een alternatieve keuze aan!

Anke op 21 januari 2018

"Wederom weer een heerlijk diner bij St. Paul's"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit is een van onze favorite Restaurants. Het geheel wordt goed verzorgd door Paul en Cor. Cor die zwaait de scepter in de keuken en creëert fantastische gerechten. Paul is de gastheer die voor een gezellige sfeer zorg. Ik weet als we daar heen gaan dat we een geslaagde avond hebben. Ook leuk om te vermelden is dat ...

Lees hele review

Dit is een van onze favorite Restaurants. Het geheel wordt goed verzorgd door Paul en Cor. Cor die zwaait de scepter in de keuken en creëert fantastische gerechten. Paul is de gastheer die voor een gezellige sfeer zorg. Ik weet als we daar heen gaan dat we een geslaagde avond hebben. Ook leuk om te vermelden is dat in dit Restaurant kleinschalige expositie's verzorg worden door beide heren. Zeer apart is de plafondverlichting in hun Restaurant. Kortom een echte aanrader.
Martin en Wil Schaaf

Martin en Wil Schaaf op 19 januari 2018

"Prima"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Eten was prima. Leuk buiten kunnen zitten alhoewel er wel iets nog aan de tuin mag gebeuren. De zaak is binnen mooi verbouwd en oogt zeer eigentijds.

Anoniem op 11 juli 2016

"Heerlijk gegeten "
7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten met verrassende smaakbeleving. Mooie entourage en vriendelijke bediening.

Yvonne op 01 mei 2016

"Goede Deal"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Met drie personen hebben wij het 4-gangen diner besteld van de diningcity deal. Vooraf een carpaccio van zwaardvis met een wasabi-sausje. De vis was prima, de saus wel een beetje flauw. Dat viel nog meer op door de eenvoudige tomatensoep, die volgde. Die was heel sterk gekruid. Niet te sterk, maar het contrast was w...

Lees hele review

Met drie personen hebben wij het 4-gangen diner besteld van de diningcity deal. Vooraf een carpaccio van zwaardvis met een wasabi-sausje. De vis was prima, de saus wel een beetje flauw. Dat viel nog meer op door de eenvoudige tomatensoep, die volgde. Die was heel sterk gekruid. Niet te sterk, maar het contrast was wel erg groot. Vervolgens sliptong die prima waren bereid. Als dessert verse aardbeien met ijs een gemalen olijven. een bijzondere combinatie. De Chileense wijn die ons werd aangeraden was goed. De bediening was vriendelijk en informeel. Het restaurant is klein en modern ingericht. Bij goed weer kan er buiten worden gegeten in de tuin.

Eddy op 28 maart 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Kleiweg 89 3051 GK Rotterdam

Over St. Paul's

Bij restaurant St. Paul in Rotterdam kun je genieten van een geweldige menukaart met lekkere warme en koude culinaire gerechtjes. De inrichting is stijlvol en intiem, en maakt een gezellige sfeer.

Het restaurant serveert een Franse keuken met een knipoog naar internationale keukens en zij hebben vele specialiteiten op het menu. Een knusse bar is aanwezig voor het aperitief voorafgaand aan je diner. Tevens kun je heerlijk genieten van de knusse binnentuin!

Ervaar een heerlijke avond uit bij St. Paul!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden