Knife fork icon red

Brasserie Het Zesde Zintuig

8,8 (61 reviews)

Wat 61 mensen zeggen over Brasserie Het Zesde Zintuig

8.8
(61 reviews)
Eten
8.9
Service
9.2
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"uit eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

we hebben heerlijk gegeten de bediening was prima en het was erg gezellig we komen er vast nog een keer terug.

c. derksen op 04 mei 2018

"Super relaxed en super lekker gegeten!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Door wegwerkzaamheden werden wij omgeleid en kwamen dus veel te laat aan. Onderweg gebeld, er werd hartelijk en bezorgd gereageerd met het advies kalm aan te doen. Dat geeft al een wijwachtenwelopjullie-gevoel. De ontvangst was verwarmend, de sfeer warm en gezellig (jammer dat het deze laatste avond niet zo druk was...

Lees hele review

Door wegwerkzaamheden werden wij omgeleid en kwamen dus veel te laat aan. Onderweg gebeld, er werd hartelijk en bezorgd gereageerd met het advies kalm aan te doen. Dat geeft al een wijwachtenwelopjullie-gevoel. De ontvangst was verwarmend, de sfeer warm en gezellig (jammer dat het deze laatste avond niet zo druk was). De gerechten waren met zorg bereid en echt lekker. Vijf heerlijke gangen met een klein tussengerecht, bestaande uit een bolletje ijs. Echt een avondje uit! We will be back!

Jeminka van Rieck op 30 maart 2018

"Zeer goede en gezellige zaak "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We kwamen hier terecht met de primer diner cheque. Ondanks dat we een cheque hadden, we aten dus maar voor de helft, haalden ze alles uit de kast. 3 gangen, hapjes tussendoor, brood vooraf. Helemaal top!! We komen hier graag terug. Bedankt voor het bezorgen van een top avond!

Suzanne op 25 maart 2018

8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Zondagavond heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. Lekker vers brood, ons vlees was heerlijk rosé gebakken, met als afsluiter lekker bak koffie .
Prijs kwaliteit verhouding prima.

Bianca op 19 maart 2018

"Proeverij"
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Proeverij van 5 gangen bij het Zesde Zintuig in Doesburg. Parkeren bleek een uitdaging; het grote parkeerterrein net buiten de stadsring was overvol. Gelukkig ging er iemand weg. Restaurant is wat gedateerd (plafond met balkjes), maar tafels en stoelen zijn prima.
Gestart met warm vers wit broodje, boter, zeezout e...

Lees hele review

Proeverij van 5 gangen bij het Zesde Zintuig in Doesburg. Parkeren bleek een uitdaging; het grote parkeerterrein net buiten de stadsring was overvol. Gelukkig ging er iemand weg. Restaurant is wat gedateerd (plafond met balkjes), maar tafels en stoelen zijn prima.
Gestart met warm vers wit broodje, boter, zeezout en olie; dan bruchetta (Italiaans, lekker, maar weer brood, terwijl je dat al hebt staan), Mosterdsoepje (klassieker in Doesburg, heerlijk), dan een loempiaatje (best lekker, maar wij vonden het een vreemde keuze), tussendoor een peren-sorbetijs, lekker frisse onderbreking.
Volgende gang: rundersteak (voor ons iets te gaar, wel kwalitatief goed vlees), met twee kleine schaaltjes aardappelgratin en sla. Afgesloten met een bavarois, slagroom en rode vruchtensaus. Goed, maar niet bijzonder.
Al met al gezellige avond gehad met goed, maar geen bijzonder eten.
Bediening o.k. en alles passend bij prijs-kwaliteitsverhouding.
(Wijnen vanaf € 4,50 / glas, water gratis)

Ans Sesink op 18 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doesburg e.o.

Roggestraat 1 6981 BJ Doesburg

Over Brasserie Het Zesde Zintuig

Brasserie Het Zesde Zintuig is gevestigd in een monumentaal pand in het Hanzestadje Doesburg.

De keuken laat zien dat er voor een redelijke prijs puur gekookt kan worden met eenvoudige, eerlijk en af en toe streekproducten die perfect passen in deze tijd. Het keuzemenu is niet het enige menu. Het Zesde Zintuig biedt ook een specialiteitenkaart aan dat regelmatig verandert.

Bij Het Zesde Zintuig kun je genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Laat je verrassen door de gerechten van Het Zesde Zintuig.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doesburg e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden