Knife fork icon red

Limes

8,4 (9)

Wat zeggen mensen over Limes

8.4
(9 reviews)
Eten
8.6
Service
8.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"genieten "
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Leuke en sfeervolle lokatie. Vlotte en attente bediening. Verrassend 3 gangen menu.

edwardjansen op 24 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. De kwaliteit van het eten in het kader van de restaurantweek was verrassend goed. Veloute van paling licht gebonden was heerlijk en een mooie kaasplank als dessert verrukkelijk. Bediening was goed en zeer vriendelijk

Jacqueline op 24 maart 2019

"Geweldig diner"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben een bijzonder genoten van een geslaagd diner bij restaurant Limes.
De sfeer en de bediening was prima. De kwaliteit van het aangeboden menu in het kader van de restaurantweek was geweldig goed: Na de amuse kregen we een heerlijk 4-gangen menu aangeboden!

Joop Westland op 07 oktober 2018

"Redelijk restaurant, maar als dit tot de 250 beste restaurants van Nederland behoort, dan Is het slecht gesteld met ons land. "
6.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 8

Het vaste menu tijdens de restaurantweek was smakelijk, maar zeker niet bijzonder. Wij hebben tot 3x toe een opmerking gemaakt over hetgeen ons tegenviel en verbeterd zou kunnen worden, metname het taaie vlees, maar hier werd niets meegedaan.
Vooral het feit dat klachten naar mijn gevoel niet serieus worden genomen, maakt dat ik dit restaurant niet zal aanbevelen als een top restaurant.

Critica op 05 oktober 2018

"Limes, verrasend maar hoort nog niet thuis in de top qua consistentie."
6.3 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 7

Neergestreken tijdens de restaurantweek om eens kennis te maken met een keuken en service binnen de top 250 van Nederland. Als je dit pretendeert mogen we hen ook als zodanig beoordelen. Verrast met 4 ipv 3 gerechten. Amuse van bloemkool en geitenkaas was niet onze keuze geweest maar de gerechten zelf waren qua opmaak aantrekkelijk en qua smaak heerlijk en verrassend. Nog niet de verfijndheid van een Michelin ster maar absoluut onderscheidend ten opzichte van vele restaurants in het pittoreske Naarden en duidelijk op weg naar een goede beoordeling.
De bonbon bij de koffie smaakte naar jus en lag zeker niet in de lijn van verwachting ten opzichte van het menu.
Sfeer is prima en de jongen welke ons bediende was duidelijk nog aan het begin van zijn carrière. Serveren en uithalen van gerechten heeft echt zijn eigen kant maar hij wist de gerechten wel heel goed aan te prijzen. Wijn arrangement aanbieden zou denk ik een toegevoegde waarde hebben zeker als de voorraad onvoldoende is om een 2de fles te kunnen bestellen.
Nogmaals: Het is een prima restaurant, echt verrassend en zeker beter dan een normaal restaurant. Maar of hij al in de top 250 thuis zou horen qua service en consistentie is voor mij een vraagteken.

Henk E op 01 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Naarden-vesting e.o.

Cattenhagestraat 9 1411 CR Naarden-vesting

Over Limes

In het hartje van de sfeervolle Naardense vesting vind je Brasserie & Rotisserie Limes.

Limes is een gezellig en eerlijk restaurant, Naarden Vesting waardig! Zoals je op de foto’s kunt zien, zijn de inrichting en sfeer die van een brasserie. Frans, veel licht, eigentijds, laagdrempelig en toegankelijk.

Als je binnenkomt, voel je je direct thuis. Je kunt bij ons de hele dag door eten en drinken… en we schenken alle wijnen ook per glas.

Je kunt dus rustig lunchen of borrelen met wat kleine hapjes, en zo lang blijven als je wilt. Binnen, op onze circa 70 zitplaatsen, of buiten op het intieme terras onder de imposante toren van de Grote Kerk. De muziek is modern, maar rustig en niet overheersend.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Naarden-vesting e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden