Knife fork icon red

De Fortuna Edam

€ 29,50

Fantastisch 3-gangen menu

De Fortuna Edam

8,1 (120 reviews)

Fantastisch 3-gangen menu € 29,50

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 3-gangen menu
€ 29,50

Restaurant "De Fortuna" heeft een gevarieerd aanbod van verrassende en steeds weer tot de verbeelding sprekende vlees-, vis-, gevogelte- en wildspecialiteiten. Hieruit worden alleen de aller beste gerechten geselecteerd voor dit prachtige 3 gangen menu. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereid uit de beste ingrediënten die de verschillende jaargetijden bieden. De eetzaal ademt een knusse, huiselijke en Oudhollandse sfeer uit. Overvleugeld door oude steunbalken en gedomineerd door een schitterende trappenpartij zul je je al etende vergapen aan schilderijen, etsen, tekeningen, etc. van artiesten die veel voor de streek betekenden, zoals Hering, Van Nieuwenhoven, Bleys, Sluyters, Cassiers en Nieuwenkamp. Oftewel, deze fantastische ervaring voor maar € 29,50 is er zeker eentje die je niet mag missen!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 5-gangen Luxe menu
€ 44,-

Restaurant "De Fortuna" heeft een gevarieerd aanbod van verrassende en steeds weer tot de verbeelding sprekende vlees-, vis-, gevogelte- en wildspecialiteiten. Hieruit worden alleen de aller beste gerechten geselecteerd voor dit prachtige 3 gangen menu. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereid uit de beste ingrediënten die de verschillende jaargetijden bieden. De eetzaal ademt een knusse, huiselijke en Oudhollandse sfeer uit. Overvleugeld door oude steunbalken en gedomineerd door een schitterende trappenpartij zul je je al etende vergapen aan schilderijen, etsen, tekeningen, etc. van artiesten die veel voor de streek betekenden, zoals Hering, Van Nieuwenhoven, Bleys, Sluyters, Cassiers en Nieuwenkamp. Oftewel, deze fantastische ervaring voor maar € 44,- is er zeker eentje die je niet mag missen!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 120 mensen zeggen over De Fortuna Edam

8.1
(120 reviews)
Eten
8.0
Service
8.1
Sfeer
8.3
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Het was een heerlijke avond in een heel gezellig restaurant. Het eten was prima verzorgd, heel lekker. Aparte combinaties die niet zo bekend zijn maar wel heel lekker.
Complimenten aan De Fortuna. Wij komen zeker een keer terug.

Dorinke van der Zaag op 26 augustus 2010

6.7 Keuken 9 | Service 2 | Sfeer 9

wij hebben heel goed gegeten, alleen de bediening was onervaren. moesten lang wachten op drinken bij de bar voor het eten, 15 minuten en bij 1 salade zat er een brownie in. dit is gezegd en daar werd niet optimaal op gereageerd, met een wijntje van het huis of zo. heel laconieke reactie, daar visten wij nog even op ...

Lees hele review

wij hebben heel goed gegeten, alleen de bediening was onervaren. moesten lang wachten op drinken bij de bar voor het eten, 15 minuten en bij 1 salade zat er een brownie in. dit is gezegd en daar werd niet optimaal op gereageerd, met een wijntje van het huis of zo. heel laconieke reactie, daar visten wij nog even op door en die reactie was, nu hebben wij het al 4x keer gehoord, niet echt correct.
dat is dus jammer. voor de service dus vandaar een slecht cijfer.

caroline de graaf op 25 augustus 2010

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Uitstekend gegeten in zeer sfeervolle ambiance!

Jeroen Maas op 25 augustus 2010

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Het was een geweldige avond. We waren met 7 personen en het eten en de ambiance was groots. Het personeel was zeer vriendelijk.
We hebben gesmuld en komen er zeker nog 'n keer terug. Chapeau voor dit restaurant!!

Henny Gerritsen op 24 augustus 2010

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Prima gegeten, afwisselend menu en een leuke locatie. Minpunten: het was erg warm binnen en nadat we aan tafel waren gaan zitten, hebben we een kwartier moeten wachten voor er iemand naar ons toekwam om te vragen wat we wilden drinken. Maar ik vind dit restaurant zeker een aanrader!

Marielle de Jong op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Edam e.o.

Spuistraat 3 1135 AV Edam

Over De Fortuna Edam

Restaurant De Fortuna ligt in een van de meest schilderachtige plekjes van Edam. Het restaurant presenteert een gevarieerd menu met overheerlijke vlees-, vis-, gevogelte- en wildspecialiteiten. De gerechten worden bereidt met de beste ingrediënten uit de streek. De keukenbrigade is creatief, kundig en presenteert elke 6 tot 8 weken een geheel nieuwe menukaart. Echt genieten kan bij restaurant De Fortuna! Boek nu snel een tafeltje en ervaar het zelf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Edam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden