Knife fork icon red

Kabul

8,4 (44 reviews)
100%
Extra maatregelen gezondheid en veiligheid

Dit restaurant heeft extra gezondheids- en hygiëne maatregelen getroffen om te zorgen dat iedereen veilig blijft.

Wat 44 mensen zeggen over Kabul

8.4 Gebasseerd op 44 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Een feestje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzonder vriendelijke bediening. Echt Afgaans familie restaurant.
De proeverij was echt een aanrader. We hebben een heerlijke avond gehad. We komen zeker nog eens terug.

Lisette op 01 april 2017

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel vriendelijk, legde alles uit ,en de sfeer was prima en ze hebben verrukkelijke rode wijn Wel een aanrader om nog een keer te doen. Het eten was apart, smaakvol en soms een beetje wat scherp, maar daar houden wij van.

Aiko Van Diffelen op 12 april 2016

"Aanrader! "
7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Erg lekker eten! Echt een aanrader. Hele vriendelijke bediening. De sfeer kon wat ons betreft wel wat 'Oosterser', qua uitstraling zou het nu bijna ook een Frans restaurant kunnen zijn, bij wijze van spreken.

Doortje op 08 april 2016

"Jammer"
4.3 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 4

Met z'n zessen gereserveerd ivm restaurantweek. Vriendelijke ontvangst. Wat wel opviel: geen vers geperste jus. Ons werd aangeboden om een 4-gangen menu te nemen van 32,50 ipv het 3-gangen menu van 27,50. Voorgerecht bestond uit meerdere gerechten, was wel goed maar niet heel bijzonder. Bediening was vriendelijk maa...

Lees hele review

Met z'n zessen gereserveerd ivm restaurantweek. Vriendelijke ontvangst. Wat wel opviel: geen vers geperste jus. Ons werd aangeboden om een 4-gangen menu te nemen van 32,50 ipv het 3-gangen menu van 27,50. Voorgerecht bestond uit meerdere gerechten, was wel goed maar niet heel bijzonder. Bediening was vriendelijk maar wat onzeker. Ook lag er een soort papieren loper op tafel. Bestek was niet helemaal schoon. Tussengerecht waarvoor extra betaald bleek uit 2 kleine balletjes gehakt met aubergine te bestaan, echt niet culinair en het geld niet waard. Ook geen keus voorgelegd gehad mbt wijn. Hoofdgerechten divers en smakelijk maar ook geen culinaire verrassing. Het dessert was niet indrukwekkend, ik las net een recensie uit 2014 waarin hetzelfde dessert wordt genoemd (pistache ijs, puddinkje en wat schijfjes fruit ). Dan nog koffie en thee waarbij een doorsnee verpakt koekje wordt gegeven, heel jammer! Wij waren als laatsten nog aanwezig en men wilde graag naar huis: ober stond bij onze tafel en kondigde aan:' ik heb hier nog jassen'. We werden er dus zo'n beetje uitgegooid. Algehele indruk: goed eten maar niet culinair, slechte onervaren bediening, te duur voor hetgeen geboden wordt, restaurantweek onwaardig.

Restaurantweek-fan op 06 april 2016

"Genieten!"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten! Vriendelijk personeel en gezellige sfeer.

Esther op 06 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Haagweg 12 4814 GD Breda

Over Kabul

Sinds 2011 in Breda, maar nu al een begrip voor velen en een plek waar veel gasten regelmatig naar terugkeren. Met haar relatief onbekende keuken, biedt Afghaans restaurant Kabul u graag een avond vol culinaire verrassingen. Uiteraard worden alle gerechten met verse producten bereid, wat resulteert in volle, natuurlijke en verfijnde smaken.

Laat u verrassen en meenemen naar een kant van Afghanistan die bij velen nog onbekend is, maar zeker de moeite van het ontdekken of koesteren waard is! Onze keuken is geopend van dinsdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur.

Wij heten u graag van harte welkom!
Helene Schenk van BNdeStem heeft bij restaurant kabul gegeten en ons beoordeeld met 'zeer goed'.

Hier onder de link van Bndestem:2012 // Kabul: aanwinst voor BredaReserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.
63f4499366 4c5a8c2e93

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden