Restaurant Kronenburg

Frans, Nederlands
9,1 (141 reviews)
99%

Wat 141 mensen zeggen over Restaurant Kronenburg

9.1 Gebaseerd op 141 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk"
8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten. Elke gang was top. Normaliter vinden we de eerste paar gangen het lekkerst en is het hoofdgerecht eigenlijk ons minst favoriete. Maar het vlees was zo perfect gebakken/gegrild dat dit toch wel exceptioneel goed was. Wel zou ik de opties geven voor het kaasdessert/kaasgang. We houden hier niet zo va...

Lees hele review

Heerlijk gegeten. Elke gang was top. Normaliter vinden we de eerste paar gangen het lekkerst en is het hoofdgerecht eigenlijk ons minst favoriete. Maar het vlees was zo perfect gebakken/gegrild dat dit toch wel exceptioneel goed was. Wel zou ik de opties geven voor het kaasdessert/kaasgang. We houden hier niet zo van, maar omdat het erbij hoort probeerden we het toch uit. Duidelijk zijn kaasplankjes niet voor ons, maar zeggen dat we het niet willen van te voren leek ons ook onbeleefd.

Wendy op 08 oktober 2021
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Verrassende vegetarische (op aanvraag) gerechten, lekker wijnen erbij. Goede uitleg bij het eten en de dranken van de bediening. Veel zakelijke etentjes in het restaurant, waardoor het me iets minder aantrekt qua sfeer.

Laurie Mulder op 08 oktober 2021
Geverifiëerd

"Ruimte voor verbetering"
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Voorgerechten en nagerechten heerlijk, maar hoofdgerecht Sukade was tegenvaller, vlees was een beetje flauw.

Praisingirl op 06 oktober 2021
Geverifiëerd

"Leuke kennismaking"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Zes gangen menu gegeten tijdens restaurant week. Mooie en afwisselende gerechtjes. Had voor ons iets spannender qua smaak gemogen. Bediening erg attent en aardig, uitgebreide drankenkaarten leuk. Sfeer en aankleding zeer prettig, heel ontspannen. Komen nog een keer terug.

Puck op 03 oktober 2021
Geverifiëerd

"Goed eten op een mooie locatie "
8.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 7

Zaak is mooi gelegen aan het Amsterdamse bos met uitzicht op een vijver met verlichtte fontein. We kregen een surprise menu. Genoeg keus in wijn maar ook in mocktails. Eten was echt heel lekker, met name de sauzen waren erg goed. Ze kregen het zelfs voor elkaar om tofu erg smakelijk klaar te maken!
Was maar 1 minp...

Lees hele review

Zaak is mooi gelegen aan het Amsterdamse bos met uitzicht op een vijver met verlichtte fontein. We kregen een surprise menu. Genoeg keus in wijn maar ook in mocktails. Eten was echt heel lekker, met name de sauzen waren erg goed. Ze kregen het zelfs voor elkaar om tofu erg smakelijk klaar te maken!
Was maar 1 minpunt eigenlijk: bij binnenkomst werd er gevraagd wat wij wilden drinken en kregen we een fles water. Gedurende de avond zijn onze waterglazen nooit bij geschonken of is er gevraagd of we nog iets wilden drinken. Zelfs geen koffie of thee voor t dessert. Gemiste kans op omzet voor het restaurant en dat had voor ons de ervaring nog fijner gemaakt. Desalniettemin heel leuk en vriendelijk personeel.

Wendy op 03 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Kronenburg

Keuken: Frans, Nederlands

Midden in Amstelveen, tussen het oude Stadshart, het Amsterdamse bos en de drukke Zuidas ligt Restaurant Kronenburg. Enigszins verscholen waan je je in een oase van rust waar ze je graag zakelijk, met je vrienden of familie ontvangen. Kom tijdens een lunch of diner de culinaire passie van het professionele team ervaren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden