Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Restaurant Kronenburg

€ 57,50

Luxe 6-gangen Gault&Millau Diner

Restaurant Kronenburg

9,1 (44 reviews)

Luxe 6-gangen Gault&Millau Diner € 57,50

Reserveer een tafel

Deal
Luxe 6-gangen Gault&Millau Diner
€ 57,50

Midden in prachtige Amstelveen vind je het waanzinnige restaurant Kronenburg. Waan je hier in een oase van rust om even culinair helemaal te ontspannen. Het gepassioneerde keukenteam weet gerechten te bereiden die je elke keer doen verbazen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse producten die fenomenale smaakcombinaties mogelijk maken.

Het vriendelijke en gastvrije personeel zal je helemaal in de watten leggen en ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens een voortreffelijke 6-gangen diner. Kom even helemaal tot rust en geniet van de ongedwongen sfeer, de sublieme service en de voortreffelijke gerechten.

Wil je dit allemaal zelf ervaren? Wacht dan niet langer en ervaar de culinaire passie van het professionele team tijdens het luxe 6-gangen Gault&Millau diner voor slechts € 57,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 mei 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 4-gangen lunch
€ 42,50

Een bezoekje aan restaurant Kronenburg in Amstelveen is toegankelijk, sfeervol en bovenal puur genieten. Chef-kok Tom Sinselmeijer en de gastvrije bediening zorgen op deze prachtige locatie voor een onvergetelijke beleving van smaak en sfeer. Dankzij de dagverse producten en de enorme vakkennis van het keukenteam is elk lunchgerecht een fenomenale smaakbeleving.

Het bedienend personeel zorgt ervoor dat de culinaire reis compleet is dankzij de sublieme service en de vriendelijke uitstraling. De fijne ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat je je helemaal kan ontspannen en maximaal kan genieten van de overheerlijke lunchgerechten die restaurant Kronenburg te bieden heeft.

Met wie kom jij genieten van het waanzinnige 4-gangen lunch voor slechts € 42,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 3-gangen lunch
€ 32,50

Een bezoekje aan restaurant Kronenburg in Amstelveen is toegankelijk, sfeervol en bovenal puur genieten. Chef-kok Tom Sinselmeijer en de gastvrije bediening zorgen op deze prachtige locatie voor een onvergetelijke beleving van smaak en sfeer. Dankzij de dagverse producten en de enorme vakkennis van het keukenteam is elk lunchgerecht een fenomenale smaakbeleving.

Het bedienend personeel zorgt ervoor dat de culinaire reis compleet is dankzij de sublieme service en de vriendelijke uitstraling. De fijne ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat je je helemaal kan ontspannen en maximaal kan genieten van de overheerlijke lunchgerechten die restaurant Kronenburg te bieden heeft.

Met wie kom jij genieten van het waanzinnige 3-gangen lunch voor slechts € 32,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 44 mensen zeggen over Restaurant Kronenburg

9.1
(44 reviews)
Eten
9.1
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Super lekker eten!! "
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker eten!!

Small 60dd43c71a Small 2f2b04d090 Small 679c9f4939 Small 6220458428
L. S. op 06 september 2020
Geverifiëerd

6.3 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 10

De sfeer is goed, mooie inrichting, maar het was duidelijk dat een aantal obers weinig ervaring hadden, ook hebben elke ober en serveerster voor of bij elk gerecht steeds verkeerde ingrediënten opgenoemt. We hadden een 6 gangen chefs diner, met (halve glaasjes voor de bob) wijnarrangement (bij elk gerecht een bijpas...

Lees hele review

De sfeer is goed, mooie inrichting, maar het was duidelijk dat een aantal obers weinig ervaring hadden, ook hebben elke ober en serveerster voor of bij elk gerecht steeds verkeerde ingrediënten opgenoemt. We hadden een 6 gangen chefs diner, met (halve glaasjes voor de bob) wijnarrangement (bij elk gerecht een bijpassende wijn) en elke keer als er wijn bij werd geschonken of eten gebracht, zeiden ze steeds ingrediënten uit een andere gang of die helemaal niet geserveerd wordt. Ook werd de wijn 2x vergeten, zaten we lang met lege glazen etc.

Het eten was niet vies, maar absoluut niet onze smaak. Combinaties die kunnen, als je ze in de juiste verhoudingen gebruikt. Bijv. zo zat er chorizo bij een visgerecht, alleen zoveel en enorm sterke chorizo, waardoor alles naar chorizo smaakte.
Ook vond ik veel gerechten erg flauw en saai qua smaken.

Small ac7e449b92 Small df167673da Small f15d489054 Small 31e84531b1 Small d24383bf32
Joy op 06 september 2020
Geverifiëerd
Team Kronenburg heeft gereageerd op 07 september 2020

Bedank voor uw review.
Wij reageren niet altijd, maar wel als wij het zelf ergens absoluut niet mee eens zijn.
Dat de keuken uw smaak niet is kan natuurlijk altijd. Maar gezien het algemene gemiddelde wat wij dagelijks aan recensies binnen krijgen en daarbij ook in het bijzonder van deze avond van onze gasten en de ervaring die wij zelf hebben gehad deze avond kunnen wij zeggen dat wij deze review niet geheel serieus zullen nemen.

Met vriendelijke groet,

Team Kronenburg


9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heel goed

Peter op 05 september 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Fijne plek, heerlijk eten en vriendelijke bediening!

Leonie van Esser op 05 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en goede service.

Indri Bruns op 04 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Prof. E.M. Meijerslaan 6 1183 AV Amstelveen

Over Restaurant Kronenburg

Midden in Amstelveen, tussen het oude Stadshart, het Amsterdamse bos en de drukke Zuidas ligt Restaurant Kronenburg. Enigszins verscholen waan je je in een oase van rust waar ze je graag zakelijk, met je vrienden of familie ontvangen. Kom tijdens een lunch of diner de culinaire passie van het professionele team ervaren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden