Knife fork icon red

Restaurant Kronenburg

€ 37,50

Fantastisch 3-gangen diner inclusief bruisend aperitief

Restaurant Kronenburg

9,2 (11 reviews)

Fantastisch 3-gangen diner inclusief bruisend aperitief € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Fantastisch 3-gangen diner inclusief bruisend aperitief
€ 37,50

Genieten bij het beste restaurant van Amstelveen doe je bij restaurant Kronenburg! Hier maak je kennis met de culinaire creativiteit van chef-kok Tom Sinselmeijer. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste en meest verse ingrediënten. Dit is dan ook terug te proeven in de overheerlijke creaties die de chef keer op keer weet te bereiden.

Het vriendelijke personeel met een enorme gastvrijheid zorgt ervoor dat je alles hebt om een avond ultiem te kunnen genieten. Dankzij de fijne en ongedwongen sfeer kan je een avond helemaal ontspannen en genieten van een culinaire belevenis.

Wacht niet langer en laat je helemaal in de watten leggen tijdens een overheerlijke 3-gangen diner inclusief bruisend aperitief, nu voor slechts € 37,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 3-gangen lunch
€ 32,50

Een bezoekje aan restaurant Kronenburg in Amstelveen is toegankelijk, sfeervol en bovenal puur genieten. Chef-kok Tom Sinselmeijer en de gastvrije bediening zorgen op deze prachtige locatie voor een onvergetelijke beleving van smaak en sfeer. Dankzij de dagverse producten en de enorme vakkennis van het keukenteam is elk lunchgerecht een fenomenale smaakbeleving.

Het bedienend personeel zorgt ervoor dat de culinaire reis compleet is dankzij de sublieme service en de vriendelijke uitstraling. De fijne ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat je je helemaal kan ontspannen en maximaal kan genieten van de overheerlijke lunchgerechten die restaurant Kronenburg te bieden heeft.

Met wie kom jij genieten van het waanzinnige 3-gangen lunch voor slechts € 32,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Luxe 6-gangen Gault&Millau Diner
€ 52,50

Midden in prachtige Amstelveen vind je het waanzinnige restaurant Kronenburg. Waan je hier in een oase van rust om even culinair helemaal te ontspannen. Het gepassioneerde keukenteam weet gerechten te bereiden die je elke keer doen verbazen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse producten die fenomenale smaakcombinaties mogelijk maken.

Het vriendelijke en gastvrije personeel zal je helemaal in de watten leggen en ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt tijdens een voortreffelijke 6-gangen diner. Kom even helemaal tot rust en geniet van de ongedwongen sfeer, de sublieme service en de voortreffelijke gerechten.

Wil je dit allemaal zelf ervaren? Wacht dan niet langer en ervaar de culinaire passie van het professionele team tijdens het luxe 6-gangen Gault&Millau diner voor slechts € 52,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 11 mensen zeggen over Restaurant Kronenburg

9.2
(11 reviews)
Eten
9.1
Service
9.5
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Sjiek"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het oogt zeer sjiek dit restaurant als je binnen komt. Het interieur is strak en modern, zwart en koper. De stoelen zitten goed, maar wat opviel was dat ze niet helemaal heel zijn.
Het personeel is vriendelijk, niet opdringerig, attent.
We hadden het restaurant week menu, verrassing van de chef. Met een extra gan...

Lees hele review

Het oogt zeer sjiek dit restaurant als je binnen komt. Het interieur is strak en modern, zwart en koper. De stoelen zitten goed, maar wat opviel was dat ze niet helemaal heel zijn.
Het personeel is vriendelijk, niet opdringerig, attent.
We hadden het restaurant week menu, verrassing van de chef. Met een extra gang erbij. Voor mij werd het gerecht aangepast aangezien ik geen vis eet.
Het zijn mooie plaatjes op het bord, en ook nog eens een behoorlijke portie.
Het smaakte ook voortreffelijk.
Wel zonde was dat een aantal zwarte borden blutsen hadden, doet iets af van de uitstraling van het gerecht.

Sander op 30 september 2017

"Boven ons verwachting"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Al lange tijd wil ik graag Restaurant Kronenburg proberen. Dus, eindelijk konden wij deze gelegenheid tijdens Restaurant Week gebruiken en het resultaat was boven onze verwachting. Het was verbazing aangenaam.
Ze hebben een mooi menu gesteld en het smaakte prima. Ook, zijn ze flexibel met hoofdgerecht. Mijn ta...

Lees hele review

Al lange tijd wil ik graag Restaurant Kronenburg proberen. Dus, eindelijk konden wij deze gelegenheid tijdens Restaurant Week gebruiken en het resultaat was boven onze verwachting. Het was verbazing aangenaam.
Ze hebben een mooi menu gesteld en het smaakte prima. Ook, zijn ze flexibel met hoofdgerecht. Mijn tafelgenoot wilde bijgerecht als hoofdgerecht hebben, en het was geen probleem. Het was niet te weinig en niet te veel (wij hebben een extra huis gemaakt frieten besteld, maar wij konden het helaas niet op).
Het personeel was ook aardig en behulpzaam. Alleen, was het jammer dat wij eigen mineraalwater zelf pakken en inschenken. Het was zaterdagavond en er was ook een feest in de aparte zaal, dus het was natuurlijk begrijpelijk.
Wij hebben hier lekker gegeten en wij willen graag snel terug.

Anoniem op 06 april 2017

"kennismaking met Kronenburg"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

In het kader van de Restaurantweek hebben we kennisgemaakt met Kronenburg. Een goede manier om klanten aan te trekken of juist niet. In Kronenburg hebben wij heerljik gegeten en zijn goed bediend. We hadden absoluut niet het gevoel dat wij er "voor een koopje" zaten, in tegenstelling tot eerdere ervaringen met de Restaurantweek. Wij komen zeker een keer terug.

FennaKA op 18 oktober 2016

"Restaurant Kronenburg"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

The restaurant is situated in a beautiful location with glass fronts overlooking a lake. The very stylish, up-market interior was clean and inviting. The food was beautifully presented and tasted absolutely delicious. Service was friendly and faultless. We will definitely be returning! Highly recommended.

Andrea op 09 april 2016

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor herhaling vatbaar.
De sfeer,het eten.
Wij hebben een gezellige avond gehad.
Genoten van het eten en de wijn

Corry Hovis op 07 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Prof. E.M. Meijerslaan 6 1183 AV Amstelveen

Over Restaurant Kronenburg

Midden in Amstelveen, tussen het oude Stadshart, het Amsterdamse bos en de drukke Zuidas ligt Restaurant Kronenburg. Enigszins verscholen waan je je in een oase van rust waar ze je graag zakelijk, met je vrienden of familie ontvangen. Kom tijdens een lunch of diner de culinaire passie van het professionele team ervaren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden