La Collina

8,5 (2 reviews)
100%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 2 mensen zeggen over La Collina

8.5 Gebaseerd op 2 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Meerwaarde reserveren via Diningcity nihil"
7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Bij binnenkomst was vrij duidelijk dat niet op onze komst gerekend was, terwijl we via Diningcity gereserveerd hadden. Hele concept Diningcity bleek ook onbekend, aangezien we gewoon van de kaart besteld hebben en ook tegen reguliere prijs (!!). Meerwaarde van boeken via Diningcity is dus nihil en is dus ook de laat...

Lees hele review

Bij binnenkomst was vrij duidelijk dat niet op onze komst gerekend was, terwijl we via Diningcity gereserveerd hadden. Hele concept Diningcity bleek ook onbekend, aangezien we gewoon van de kaart besteld hebben en ook tegen reguliere prijs (!!). Meerwaarde van boeken via Diningcity is dus nihil en is dus ook de laatste keer geweest.

Bediening was onwennig, maar zeer zeker vriendelijk en goedwillend. Eten was van prima kwaliteit, maar het was duidelijk dat de keuken de drukte in het begin niet helemaal aankon.

Koen op 30 augustus 2015

"Super avondje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker gegeten en gezellige bediening. Ook de kok checkt of alles naar wens is.

Peter en Anne op 14 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Toon telefoonnummer

Over La Collina

La Collina is een Mediterrane delicatessenzaak, restaurant, lunchroom en cateraar, gevestigd aan de Voorheuvel 73 in Zeist.


La Collina heeft onlangs de stap gemaakt naar biologisch en ambachtelijk.


Eigenaar Mark Driessen: "Dit is niet alleen vanuit ideologie, ik ben er namelijk van overtuigd dat er een grote markt is voor biologisch." Hij geeft aan dat de meeste klanten enthousiast reageren op het vernieuwde concept. "Ze vinden het een goede zet en geven aan dat het volgens hen mooi bij La Collina past."


Ik heb een voorliefde voor pure producten. "En daarbij is het een pre als het product ook nog eens biologisch is." Voor diverse cateringopdrachten werkte hij voorheen al enkel met biologische producten. "Daardoor was ik al goed op de hoogte van de mogelijkheden en kon ik voor deze stap daarop voortbouwen."


Ik schat het aandeel biologisch op zo'n 70 tot 80 procent. "Het vlees is allemaal biologisch en dit geldt ook voor de meeste groenten. Wel werk ik volgens mijn eigen criteria. Diverse producten zijn daardoor niet biologisch, maar hebben wel een goed verhaal. Achter elk product dat ik gebruik zit een bewuste gedachte. Dat vind ik belangrijk, want als ik ergens echt achter sta kan ik ook anderen hier enthousiast over maken."


Mark Driessen
La Collina

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden