Mchi

Aziatisch, Japans / Sushi, Vis en zeevruchten | €€
9,0 (224 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 224 mensen zeggen over Mchi

9.0 Gebaseerd op 224 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

het restaurant is met een mooi Japans design ingericht, maar niet overdone .
de service was perfect tot op de kleinste détails : water bijvullen, bier serveren met de merknaam naar de klant en goed getapt, via de correcte kant van de tafel dingen op tafel zetten.
het eten ; er was voor de restaurantweek een specia...

Lees hele review

het restaurant is met een mooi Japans design ingericht, maar niet overdone .
de service was perfect tot op de kleinste détails : water bijvullen, bier serveren met de merknaam naar de klant en goed getapt, via de correcte kant van de tafel dingen op tafel zetten.
het eten ; er was voor de restaurantweek een speciaal menu vastgelegd. van te voren werd er gevraagd naar voorkeur vlees of vis of beide en naar allergieën. vervolgens werden we keer op keer verrast met originele, heerlijke en mooie gerechten. de kwaliteit was uitstekend en over de kwantiteit viel ook niks te klagen, er was meer dan genoeg.
al met al een hele leuke lekkere en verrassende ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Raoul Vos op 12 maart 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Na een bar koude (lange) tocht naar IJburg werden mijn vriendin en ik zeer hartelijk en warm ontvangen door de gastvrouw van restaurant Mchi. De jassen werden aangenomen en we werden persoonlijk naar onze tafel gebracht.
Het strakke, doch warme interieur gaf ons direct een goed gevoel.
De uitermate prettige serv...

Lees hele review

Na een bar koude (lange) tocht naar IJburg werden mijn vriendin en ik zeer hartelijk en warm ontvangen door de gastvrouw van restaurant Mchi. De jassen werden aangenomen en we werden persoonlijk naar onze tafel gebracht.
Het strakke, doch warme interieur gaf ons direct een goed gevoel.
De uitermate prettige service nam onze drankbestelling op en deelde ons mee dat zij ons een selectie van hun "lekkerste gerechten" zouden voorschotelen....
Nou dat is ze wat ons betreft helemaal gelukt!!
We begonnen met een heerlijk kipmengsel dat wij in een vers blad sla konden scheppen, heerlijk sausje erop en zo uit 't vuistje konden opeten. Daarna fantastische "California-maki" en een ge-wel-dige salade met Coquilles en garnalen. Echt heerlijk licht en vers. De toon was gezet...
Hierna volgden pekingeend pannekoekjes (heerlijke zwarte bonen saus), zeebaars met krokant huidje, ossehaas in bulgogi saus (uitstekend vlees) en gefrituurde kippedijtjes in teriyaki saus.
Als dessert namen wij de cheesecake en de Aziatische versie van creme brulée, vergezeld met een lekkere espresso en verse muntthee.
Met name de cheesecake was buitengewoon, goede bodem en een heerlijk frambozen-sausje.
Mijn enige aanmerking zou zijn dat naarmate de avond vorderde en het restaurant leger werd het leek of de muziek steeds harder werd gezet. Bovendien was het wat mij betreft niet de muziek die bij zo'n smaakvol restaurant past maar meer de muziek die je in de sportschool harder laat fietsen....
Gelukkig waren wij op dat moment zo prettig verzadigd dat we er geen aanstoot meer aan namen.
Prijs / kwaliteit verhouding dik in orde, Mchi is een absolute aanrader en wij komen zeker terug!

Anoniem op 11 maart 2013

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige avond gehad in dit sfeervolle restaurant. We hebben uitstekend gegeten. Bij een aantal gerechten zelfs even de ogen dicht vanwege de goede smaak combinaties.

E. Vos op 11 maart 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik eet regelmatig bij mchi , het is mijn lievelings restaurant. De bediening is ook erg vriendelijk en het eten heerlijk. Een echte aanrader dus.

Batoul Baikik op 10 maart 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zeer prettige ambiance, fijne bediening en ongelooflijk heerlijk eten. Het was een heerlijk diner. Omdat wij niet zo dol zijn op vis, kwamen ze met een prachtig alternatief menu.

Absolute aanrader en zeker de moeite waard om de stad even te verlaten en op het winderige IJburg uit eten te gaan!

Anoniem op 10 maart 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mchi

Keuken: Aziatisch, Japans / Sushi, Vis en zeevruchten

Restaurant Mchi is gelegen in IJburg, een buurt in het oosten van Amsterdam. Restaurant Mchi staat bekend om heerlijk Aziatische gerechten en een prachtige sfeer.

Proeven, delen en verrassen zijn waarden die centraal staan bij Mchi. De ruime menukaart zorgt ervoor dat je meegenomen wordt door de brede Aziatische eetcultuur en de rijke smaken die deze te bieden heeft. Het menu is geïnspireerd door gerechten uit Japan, Thailand, Indonesië, Korea en de Chinese keuken.

Laat je verrassen door de heerlijke Aziatische gerechten die restaurant Mchi te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden