Mchi

Aziatisch, Japans / Sushi, Vis en zeevruchten | €€
9,0 (224 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 224 mensen zeggen over Mchi

9.0 Gebaseerd op 224 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

5.0 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 5

De eerste dag van de restaurantweek en Mchi was er totaal niet op ingesteld. Met slechts 4 man in de keuken konden ze de drukte niet aan. Het duurde veel te lang en het ging allemaal heel rommelig. Als ik mee zou doen aan de restaurantweek zou ik alles op alles zetten om een goede indruk achter te laten zodat je nie...

Lees hele review

De eerste dag van de restaurantweek en Mchi was er totaal niet op ingesteld. Met slechts 4 man in de keuken konden ze de drukte niet aan. Het duurde veel te lang en het ging allemaal heel rommelig. Als ik mee zou doen aan de restaurantweek zou ik alles op alles zetten om een goede indruk achter te laten zodat je nieuwe klanten aantrekt. In het begin werd ons nog gevraagd begrip te hebben, aangezien het een restaurant is en het altijd wel lang kan duren, maar op een gegeven moment was het echt niet meer leuk. Wel hebben we tot 2 keer toe een drankje van het huis gekregen, blijkbaar hadden ze toch wel door de het niet goed liep. En we waren niet de enige.... Jammer. Voor zowel ons, als hen. Wij komen hier niet meer terug.

Anoniem op 03 maart 2013

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Zeer lekker en goed gegeten met de restaurantweek! Verrassende hapjes en zeer goede service.
Heerlijk avondje gehad.

Anoniem op 03 maart 2013

9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

wederom heerlijk gegeten bij Mchi. altijd een feestje!! lekker vers eten, je zit gezellig, (je kon merken dat het wel wat drukker was dan anders ivm de restaurantweek) maar nog steeds erg vriendelijk een goeie bediening. komen graag snel weer eten!

Anoniem op 02 maart 2013

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Dit was echt geweldig! De keuken krijgt een 10 en het gerecht dat ik iedereen aanraad is de Shanghai Truffel Beef!!! Het vlees van de Shanghai Truffel Beef is zo ongelofelijk mals, het smelt letterlijk weg in je mond. Daarnaast proef je de heerlijke smaak van de truffel goed terug in de saus! Heeeeerlijk! Als desser...

Lees hele review

Dit was echt geweldig! De keuken krijgt een 10 en het gerecht dat ik iedereen aanraad is de Shanghai Truffel Beef!!! Het vlees van de Shanghai Truffel Beef is zo ongelofelijk mals, het smelt letterlijk weg in je mond. Daarnaast proef je de heerlijke smaak van de truffel goed terug in de saus! Heeeeerlijk! Als dessert had ik de pannacotta! Tastes like heaven! ^_^

Service is top! Er wordt van tijd tot tijd gecheckt of alles naar wens is. Hoeft niet lang te wachten op je drankjes. En mocht je iets nodig hebben (in ons geval extra servetjes), wordt dat direct voor je geregeld.

Het decor is leuk en gezellig ingericht! Binnenkort maar weer eens terug om andere gerechten op het menu te proberen!!! ^_^

Joyce L. op 22 september 2012

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Vorige week voor de tweede keer heerlijk gegeten bij Mchi! :) Het shared-dining concept is erg leuk; perfect als je graag van alles wilt proberen.

De keuken verdient ook een dikke tien! Het eten is niet alleen overheerlijk, de presentatie van de gerechten is ook top. Daarnaast is er sinds kort een nieuwe menukaa...

Lees hele review

Vorige week voor de tweede keer heerlijk gegeten bij Mchi! :) Het shared-dining concept is erg leuk; perfect als je graag van alles wilt proberen.

De keuken verdient ook een dikke tien! Het eten is niet alleen overheerlijk, de presentatie van de gerechten is ook top. Daarnaast is er sinds kort een nieuwe menukaart met Koreaanse gerechten erbij. De Bibimbap geprobeerd en die smaakte naar meer. Vergeleken met Koreaanse restaurants zijn de Koreaanse gerechten hier ook zeker niet duur.

Ook niets te klagen wat betreft de service. Per ongeluk een glas water omgestoten en voordat ik dit kon aangeven, stond de gastvrouw al klaar om het schoon te maken.

Al met al erg tevreden over Mchi en dus ook voor herhaling vatbaar! :)

Jon Evans op 22 september 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mchi

Keuken: Aziatisch, Japans / Sushi, Vis en zeevruchten

Restaurant Mchi is gelegen in IJburg, een buurt in het oosten van Amsterdam. Restaurant Mchi staat bekend om heerlijk Aziatische gerechten en een prachtige sfeer.

Proeven, delen en verrassen zijn waarden die centraal staan bij Mchi. De ruime menukaart zorgt ervoor dat je meegenomen wordt door de brede Aziatische eetcultuur en de rijke smaken die deze te bieden heeft. Het menu is geïnspireerd door gerechten uit Japan, Thailand, Indonesië, Korea en de Chinese keuken.

Laat je verrassen door de heerlijke Aziatische gerechten die restaurant Mchi te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden