Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Intenzo

9.0
(48 reviews)
Eten
9.0
Service
9.1
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Fantastische avond!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We werden verwelkomt en naar onze tafel gebracht. De tafels stonden prachtig gedekt klaar onder dakplatanen buiten. Het eten was heerlijk, goede uitleg en mooie keuze, voor ieder wat wils.
Alles zag er mooi en verzorgd uit! Complimenten en bedankt voor de fijne avond.

Els op 06 september 2014

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten, goede sfeer en service en dat ook nog eens in de prachtige tuin waardoor het voelt alsof je in Italië bent. Een aanrader!

Wim Lans op 06 september 2014

"Gastvrij en heerlijk Italiaans eten"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

In het kader van Restaurant week na jaren weer er gegeten. Ons gevoel werd bevestigd: voortreffelijke gastvrijheid, heerlijk gegeten. Wat is het toch fijn dat er geen achtergrondsmuziek is, je kunt elkaar goed verstaan ondanks de zaterdagavond drukte (vol). Dank voor de gezellige avond.

Ineke M. op 01 september 2014

"Intenzo: intens en perfect"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Intenzo was bij mij al bekend, maar heeft het vorige bezoek weer overtroffen. Uitstekende gastheren en een heerlijke echte Italiaanse maaltijd, wat wil een mens nog meer!!

Ineke Riepma op 01 september 2014

"Intens Oooh..."
6.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 5

We kregen begin augustus een 'vooraankondiging' en de 'eer' ons als eersten in te kunnen schrijven voor de restaurantweek.
Direct een restaurant geboekt maar dat bleek al helemaal vol te zitten. Vervolgens Intenzo in Hengelo geboekt.
Bij aankomst bleken zij van niets te weten. Gelukkig had ik de reserveringsbevestiging van restuarantweek.nl meegenomen.

Het restaurant zelf ... daar is weinig op aan te merken. De ontvangst was vriendelijk. Omdat onze reservering niet was doorgekomen werden we even 'geparkeerd' alwaar we onder het genot van een drankje wachtten tot een tafel gereed was gemaakt.

Het diner zelf was erg goed. We begonnen, zoals dag hoort met antipasti. Lekker hapjes en fijne vleeswaren, heertlijke groeten. Daarna parelhoen of vis. Het stukje vis had wel wat groter gemogen, maar de smaak was prima. Het een en ander werd begeleid door een Zuid-Italiaans primitivo. Na een heerlijk nagerecht kozen we voor een grappa bij de koffie. We hebben alle in voorraad zijnde grappa's kunnen proeven. Heerlijk!
De bediening was leuk en de rekening van de zaken buiten het 'dinerweekmenu' viel mee.
De inrichting van het restaurant is licht en modern. Qua ambiance hebben we wel leukere restaurants gezien.

Jeroen op 01 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hengelo e.o.

Enschedesestraat 7 7551 EE Hengelo

Over Intenzo

Laat je meenemen op een reis door Italië en maak kennis met klassieke Italiaanse streekgerechten of laat je zintuigen prikkelen door eigentijdse, moderne gerechten geïnspireerd op de Italiaanse keuken. 


Bij Intenzo In de keuken wordt gekookt zoals bij een echte Italiaan, vol passie en liefde en met veel aandacht voor elk ingrediënt. Alle gerechten bij Intenzo worden dan ook bereid met de mooiste seizoensproducten van de beste kwaliteit! 

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hengelo e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden