Knife fork icon red

Spicebrush De Proeverij

8,7 (178)

Wat zeggen mensen over Spicebrush De Proeverij

8.7
(178 reviews)
Eten
8.7
Service
8.8
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Perfect voor na gastric bypass"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Proeverij sprak mij als concept direct aan. Omdat ik recent een gastric bypass operatie heb ondergaan. En dat was het. Heerlijk proeven van kleine gerechten.geeft een zeer voldaan gevoel. je eet dan toch heel divers en zeer smakelijk en verzorgd voor een zeer redelijke prijs.

Yoff op 25 augustus 2017

"fantasievol"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

lekker gegeten, goeie bediening, heel vriendelijk, prima

huub metsemakers op 03 september 2015

"heerlijk"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Was hier voor de tweede keer. Het is een leuk en origineel concept. Wijnen kan je van te voren proeven (als je dat wilt) en je kan drie gerechtjes kiezen. Service was prima! Correct en toch ongedwongen.
Wel duurde het wel aan de lange kant, maar wachten is niet vervelend in dit gezellige restaurant. Het is echt een avondje uit. Ondanks dat wij de enige tafel voor de restaurant week waren, zat het ook nagenoeg vol (op een woensdagavond!) petje af en ga zo door!

Elly op 27 augustus 2015

"geweldig restaurant"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zaterdagavond met onze kinderen heerlijk gegeten bij Spicebrush De Proeverij. Zeer verzorgde heerlijke gerechtjes. Echt een feestje om naar te kijken en om te proeven. Onze kinderen kenden het concept van Spicebrush nog niet en waren zeer verrast. De bediening was vriendelijk en professioneel. Bij het serveren werden de goede borden zonder na te vragen voor de juiste personen neergezet. Ook de service bij Spicebrush is top! Door eigen schuld kreeg ik rode wijn over mijn jurk. Meteen werd ik geholpen bij het verwijderen van de vlek. Toen aan het eind van de avond bleek, dat de vlek nog niet verdwenen was, mocht ik de jurk laten stomen op kosten van Spicebrush. En dat, terwijl zij er niets aan konden doen, dat de wijn over mijn jurk ging! Spicebrush, bedankt! We komen zeker terug.

annelies op 09 juni 2015

"Een regelrechte verrassing in apeldoorn"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima eten, leuk concept, aardige bediening en ook nog een leuke sfeer. Echt een aanrader. Drie happen op een bord en geweldig lekker. Ga er heen en verdwaal niet op het marktplein. T lijkt t st Pietersplein wel daar in protestants Apeldoorn. Daar kan het restaurant helemaal niks aan doen. GAAN!

Ad Peters op 07 april 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.

Marktplein 9 7301 GE Apeldoorn

Over Spicebrush De Proeverij

Een bijzonder restaurant in Apeldoorn is Spicebrush de Proeverij. Het restaurant, gelegen aan het marktplein in het centrum, is chique modern en gezellig ingericht. De inrichting is modern chique, de sfeer gezellig.


Op de menukaart vindt u proeverijen. Alle gerechten op de kaart bestaan uit drie verschillende bereidingswijzen. Zo kunt u genieten van een optimale smaakbeleving en komen de ingrediënten nog beter tot hun recht. 


Bij nieuwe smaken hoort een nieuwe wijn. Daarom heeft Spicebrush een rijk assortiment aan wijnen. In samenwerking met wijnhuis Oud Reuchlin & Boelen kunnen zij per gerecht een passende wijnsuggestie doen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Apeldoorn e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden