Dining 56

Frans, Italiaans | €€
8,7 (37 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 37 mensen zeggen over Dining 56

8.7 Gebaseerd op 37 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Teleurstelling"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Ik had via Social deal voor een grote groep (12 personen) een 5-gangen diner geboekt. De kamer waar we zaten was erg gehorig. Het eten was op zich prima, wel hele kleine porties maar voor die prijs mag je niet klagen. De eendenborst was bij sommigen wat taai.
Waar we ons aan geërgerd hebben is de bediening van 1 m...

Lees hele review

Ik had via Social deal voor een grote groep (12 personen) een 5-gangen diner geboekt. De kamer waar we zaten was erg gehorig. Het eten was op zich prima, wel hele kleine porties maar voor die prijs mag je niet klagen. De eendenborst was bij sommigen wat taai.
Waar we ons aan geërgerd hebben is de bediening van 1 meisje. Ze was erg ongeïnteresseerd en het leek of alles wat we vroegen te veel was. De kok kwam bij verschillende tafels langs om te informeren behalve bij ons. Ik kreeg de indruk dat ze het maar vervelend vonden dat we dit via social deal hadden geboekt. Bij het weggaan werd er nauwelijks opgekeken en moesten we zelf onze jassen gaan pakken.
Ik had me van tevoren toch anders voorgesteld zeker na alle goede recensies.

Lucy Bender op 27 oktober 2017

"Gruwelijk restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Tja, 'n gruwelijk restaurant!! Een opmerkelijke term maar zo noem ik Dining56 maar even voor 't gemak.

Superlatieven schieten dan ook te kort voor alles wat met dit restaurant te maken heeft.

Geen pedant sterrenrestaurantgedoe, geen sterallures om het te willen zijn maar gewoon lekker koken waar de passie dan...

Lees hele review

Tja, 'n gruwelijk restaurant!! Een opmerkelijke term maar zo noem ik Dining56 maar even voor 't gemak.

Superlatieven schieten dan ook te kort voor alles wat met dit restaurant te maken heeft.

Geen pedant sterrenrestaurantgedoe, geen sterallures om het te willen zijn maar gewoon lekker koken waar de passie dan ook vanaf brult.

Je voelt en proeft dat iedereen daar hun gasten het beste willen geven.
De bekwame maar ook ontzettend aardige bediening zorgt samen met de uiterst vriendelijke gastheer ervoor dat de huiselijke sfeer van het fraaie restaurant met haar kamer en suite met glas in lood deuren nog eens wordt benadrukt.

En dan het eten:
Wow wat een klasse, een pallet van onverwachte smaken, perfect op smaakhoogte en vanaf het voorgerecht tot en met het nagerecht opgediend op werkelijk kunstwerkjes van borden. Dit alles vergezeld door fraaie bijpassende wijnen.

Ook hier vindt en proef je de passie en de beleving van de koks, wat mij betreft de dragers maar tegelijk ook de bewakers van de kwaliteit en alles wat daar mee te maken heeft. Natuurlijk heeft Dining56 in Günther Paffendorf een "Rising Star" in huis, maar dat laat niet onverlet dat hij samen met de souschef en de totale keukenbrigade een prestatie van topniveau realiseert.

Kortom: een "GRUWELIJK" Star Rising Restaurant in Arnhem.

Dudok op 28 mei 2017

"Aanrader"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een goede afsluiting van een fijn dagje arnhem , met heel lekker eten en een voortreffelijke bediening

C.janmaat op 03 april 2017

"Leuk restaurant aan de Rijn"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten bij Dining 56 en leuke bediening. Absoluut een aanrader!

Yee Mi Wong op 28 december 2016

"Matig "
4.7 Keuken 2 | Service 5 | Sfeer 7

Eten was prima maar weinig spectaculair. Bediening vriendelijk. Leuke ambiance.
Prijs is te hoog voor wat je krijgt.

Ronald op 19 december 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Dining 56

Keuken: Frans, Italiaans

Restaurant Dining56, gelegen aan de Rijn op de Rijnkade in Arnhem. Is net even anders maar ook voor ieder wat wils. In de zomer kan je heerlijk koffie drinken, borrelen, lunchen en genieten op het prachtige terras met zicht op het water. Ook kan je bij Dining56 kookworkshops volgen in de kookstudio's onder begeleiding van workshopchefs. En natuurlijk kun je hier heerlijk dineren waar de keukenbrigade je meeneemt in de heerlijkheden die elk seizoen biedt.


De keuken kenmerkt zich onder anderen door te koken met dagverse en biologische producten. Waar de smaakcombinaties centraal staan. De gerechten zijn gebaseerd op de klassieke Franse keuken met invloeden van over de hele wereld. Dit resulteert in heerlijke combinaties die door de keuken op een creatieve wijze worden gepresenteerd.


Ook de brigade aan de voorzijde staat helemaal voor je klaar! Van binnenkomst tot het vertrek zorgen zij er voor dat het je aan niets ontbreekt. Kom kennismaken met team Dining56 en zij zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke avond beleefd.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden