Knife fork icon red

Brazzo

8,3 (184 reviews)

Wat 184 mensen zeggen over Brazzo

8.3
(184 reviews)
Eten
8.2
Service
8.4
Sfeer
8.3
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellige ambiance in een "huiskamer" restaurant. Wij hadden het Blokker drie gangen keuze menu maar afwijken daarvan is geen enkel probleem. De gastheer verrast steeds weer met goede alternatieven. Naast ons een tafeltje met twee heren waarvan de een zanger is, Lou Prince, helaas geen privé concert gekregen terwijl zij wel van onze wijn hebben geproefd! (met toestemming uiteraard)

Anda van der Giessen op 12 februari 2020
Geverifiëerd

"Brazzo, lekker maar niet goedkoop. "
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Ondanks de dinercheque tikten we toch nog € 104,- af. Bediening en diner waren goed. Water voor € 4,75 een fles(-je) is voor mij de doodsteek. We hadden wat te vieren, dus oké, laat maar. “Tot ziens” zit er voor deze prijzen niet in.

Johan Debussy op 13 december 2019
Geverifiëerd
Bert heeft gereageerd op 13 december 2019

Dank voor uw recensie, en mooie cijfers. Prijzen van water zijn vaak een discussie , een grote flesmineraal met bubbels bevat 3 kleine flesjes en zou anders € 7,50 kosten. Uiteraard serveren wij ook Kraanwater , dit noemen wij Sophietjes water en storten hiervoor 2,00 op de rekening van het Sophia Kinderziekenhuis. Hopelijk toch graag tot een volgende keer .


9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hadden jammer genoeg weinig tijd i.v.m. bezoek theater. Komen zeker terug om te genieten van lekker eten en vriendelijke bediening en sfeer.

Nel Bergman op 12 december 2019
Geverifiëerd

5.3 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 4

Voorgerecht en toetje waren lekker. Tussen en hoofdgerecht viel tegen.

Nick op 28 november 2019
Geverifiëerd

"Prima"
7.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 4

We hebber er heerlijk gegeten. Het personeel is heel vriendelijk. Het enige minpunt, ze mogen de zaak wel eens goed afstoffen. Een lamp aan het plafond vol met stofrag, en achter mijn aan de muur een spinrag met spin.

Jantjekrokantje op 23 november 2019
Geverifiëerd
Bert heeft gereageerd op 24 november 2019

Dank voor uw recensie. De lamp is inmiddels stofvrij,, en de spin gevangen en vrijgelaten. We hopen U snel weer te mogen begroeten.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Boezemstraat 188 3034 EM Rotterdam

Over Brazzo

In een uniek historisch pand ligt het heerlijke Restaurant Brazzo. Het interieur is knus en tegelijkertijd elegant. De kunstexposities zijn sfeerbepalend en wisselen om de zoveel tijd. De overheerlijke Franse en Mediterrane keuken zorgt steeds weer voor verrassingen. De hemelse gerechten zijn samengesteld met dagverse producten. Ook is de service van hoge kwaliteit en dat merk je! Ervaar de beleving bij Brazzo! Reserveer nu snel een tafel.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden