Knife fork icon red

De Compagnon

8,3 (152 reviews)

Wat 152 mensen zeggen over De Compagnon

8.3
(152 reviews)
Eten
8.5
Service
8.1
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Onderkoeld Lekker"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We zaten op een prachtige plek met uitzicht op Damrak en rondvaartboten. De VIP tafel. De amuse was een tikje zout. Het voorgerecht met zalm overheerlijk. We koelden wat af qua enthousiasme toen de runderlende op warme borden wat koud werd geserveerd. Uit angst voor het laten verdwijnen van het koude vlees aten mij...

Lees hele review

We zaten op een prachtige plek met uitzicht op Damrak en rondvaartboten. De VIP tafel. De amuse was een tikje zout. Het voorgerecht met zalm overheerlijk. We koelden wat af qua enthousiasme toen de runderlende op warme borden wat koud werd geserveerd. Uit angst voor het laten verdwijnen van het koude vlees aten mijn vijf disgenoten het vlees op. Mijn gerecht kwam retour nadat iedereen het vlees reeds had genuttigd. Jammer wel. De kok, die kwam buurten, verzekerde ons dat hij met liefde alle borden had willen terug nemen. Sympathiek. Het pré toetje met eikenhout smaak leverde vooral veel grappen op maar het toetje met zuring snoerde de monden. Verrukkelijk. Voor de disgenoten en mijzelf was het een eerste kennismaking met het restaurant. We willen graag zaken blijven doen met de Compagnon, mits het fornuis wel wordt opgestookt.

Maria Bon-van t Hoff op 27 september 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Eten was verassend en goed. Zeker ook het tussengerecht, Zwezerik en duif. Ik herkende wel de 2 amuses van een vorige keer dat ik er was. (jaartje geleden) Waar wij ons een beetje aan stoorden was de gehaastheid en snelheid waarmee gewerkt werd. Je zat nog niet eens en het aperitif en water waren al opgenomen en het...

Lees hele review

Eten was verassend en goed. Zeker ook het tussengerecht, Zwezerik en duif. Ik herkende wel de 2 amuses van een vorige keer dat ik er was. (jaartje geleden) Waar wij ons een beetje aan stoorden was de gehaastheid en snelheid waarmee gewerkt werd. Je zat nog niet eens en het aperitif en water waren al opgenomen en het menu al verteld. De wijnkaart net 2 minuten in ons bezit, of we het al wisten. (12 pagina's) Nadat wij dit doorhadden, express bij het tweede gerecht een stukje zalm op het bord laten liggen. 6 keer werd er gekeken (trapje op) en elke keer een beetje wijn bijschenken of rondje doen. Ondanks dat binnen anderhalf uur stonden wij weer buiten. Voor ons had het allemaal wat rustiger gemogen. Volgende keer ga ik daar vooraf wel een melding van maken.

Michel op 17 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hele gezellige avond gehad met heerlijke eten, mooie wijnen en goede bediening. Er werd ook veel gelachen dus ook niet altijd te serieus, dus gewoon een aanrader!
Smaken in balance en porties ook niet teveel of te weinig, plus daarbij wijnen die goed standhouden tussen al de gangen & smaken maken het ‘feestje’ compleet.

Marco op 03 maart 2019

"Compagnon Amsterdam 👌🏻"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten, 5 ganger werden er 7 met glaasje champagne... vriendelijke bediening, gezellig klein restaurantje echte aanrader...

Steve op 08 februari 2019

"Perfect"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk met zeer behoorlijke porties vol,truffel. Bediening vriendelijk en voorkomend. Het kon niet beter.

Elisabeth op 30 mei 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Guldehandsteeg 17 1012 RA Amsterdam

Over De Compagnon

Restaurant de Compagnon, gevestigd in een monumentaal grachtenpand, heeft prachtig uitzicht over het water van het Damrak. Het restaurant heeft een klassieke en warme sfeer. Er wordt hier al vanaf 1992 gekookt.

De keuken is Frans met een persoonlijke eigen draai aan de gerechten. Deze gerechten worden gemaakt met dagverse en pure ingrediënten. Een liefde voor mooie kwalitatieve producten creëert bijzondere gerechten.

Restaurant de Compagnon presenteert een prachtige wijnkaart. Deze behoort met zijn keuze uit zo'n 400 wijnen tot een van de meest uitgebreide en unieke van Nederland, en maakt dat er voor elk gerecht een perfecte begeleiding binnen handbereik is.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden