Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

LEKR

9,0 (89)

Wat zeggen mensen over LEKR

9.0
(89 reviews)
Eten
9.1
Service
9.1
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Wachten, wachten"
3.0 Keuken 5 | Service 1 | Sfeer 3

Hoewel het restaurant niet vol was kon de bediening en keuken het niet aan. Na binnenkomst werden wel onze drankjes geserveerd maar daarna moesten we een half uur wachten voor we uberhaupt de kaart kregen. Daarna weer drie kwartier wachten op de voorgerechten en daarna bijna weer bijna een uur voor het hoofdgerecht. Op ons aandringen werd het desser wel sneller geserveerd. 3,5 uur voor een drie gangen menu is veel te lang. Geen excuses of wat dan ook. Het eten was an sich oke doch we zullen hier niet terugkomen.

Ruud Bouwmans op 04 december 2019

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Met een mooie amuse een veelbelovende start van het verrassingsmenu dat wij hadden gekozen. De drie gangen waren alle goed gedoseerd, smaakvol en ook in een juiste timing tussen de gangen geserveerd. De tafels staan gelukkig niet dicht op elkaar wat het restaurant ook een zekere rust geeft. Leuke bediening en attentvol. We vroegen ons alleen af waarom niet werd gevraagd of wij water wilden. Al met al een aanrader om te gaan eten.

Marjoke Mersmann op 25 november 2019

"LEKR, een sfeervolle ambiance!"
8.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 9

Gisteravond gegeten in Ankeveen, een grote boerderij, met een ruim restaurant met tafels op flinke afstand van elkaar, niet meeluisteren met de buren. Mooie sfeervolle lampen, we zaten bij de open haard, helemaal goed. Begonnen met de glazen met vrolijke bubbels, slechts 11 euro voor 2, prima brood en voorgerecht met zalm en tonijn. Hoofdgerecht longblaas en groente, tja, wij bleken geen grote longblaasliefhebber, en frites met truffelmayonaise. Bijpassende wijnen, uit Portugal en Malbec uit Argentinie, met goede uitleg. Afgesloten met overheerlijke hazelnootparfait. Inmiddels was het restaurant al helemaal volgelopen, gezellig. Kennelijk herkent men de kwaliteit van dit restaurant. Ter afsluiting nam mijn partner nog een espresso, die werden geserveerd met macrons en andere lekkernijen. Na het afrekenen, slechts 25 meter lopen naar het grote parkeerterrein, en vol maar voldaan naar huis, een aanrader!

willem op 10 november 2019

"Perfect"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer heerlijk gegeten hier iedere keer weer een feestje om hier te mogen eten.

cgl kolfschoten op 02 november 2019

"3 gangendiner"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We werden leuk ontvangen. En hebben daar het driegangenmenu genuttigd. Perfect. Zulke lekkere smaken. Vooral het dessert met een parfait van anijs. Heeeerlijk.

Bert Blacquière op 31 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ankeveen e.o.

Stichtse End 9 1244 PK Ankeveen

Over LEKR

Bij restaurant LEKR in Ankeveen. Bij LEKR wordt alles op alles gezet om de gasten een geweldige avond te verzorgen. De chef werkt vooral met heerlijke seizoensproducten en ingrediënten uit de regio. Het motto is dan ook: vers-vers-vers. Geniet van de uitmuntende gerechten van de chef en laat je helemaal verrassen. Reserveer een tafel bij LEKR en ervaar het zelf.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ankeveen e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden