Ross Lovell Rijsoord

Frans, Nederlands | €€€
8,8 (200 reviews)
91% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 200 mensen zeggen over Ross Lovell Rijsoord

8.8 Gebaseerd op 200 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"€41 teveel gerekend"
6.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 7

Eten prima en bediening op zich ook. Ze rekenden echter normale tarief ipv restaurant week tarief. Daar heb ik later voor gebeld en gemaild om dit te compenseren. Dat is nog niet gebeurd. Bij binnenkomst was er niemand om ons te ontvangen. Ik moest op zoek naar een ober.

Ramon Wegman op 07 mei 2024
Geverifiëerd

"Prijs kwaliteit niet o.k."
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Er is geen wijnkaart we “ moesten” een wijnarrangement nemen à €8,- per glas. €64,- voor 8 glaasjes vonden we het niet waard.
Verhouding prijs-kwaliteit niet o.k.

Tineke Klijn op 01 maart 2024
Geverifiëerd

"Wat een goede gastheer "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een rustige ambiance. Zeer goede gastheer die het je echt verwend.

Erik op 09 december 2023
Geverifiëerd

"5 gangen diner"
5.0 Keuken 7 | Service 2 | Sfeer 6

Bij aankomst was niet bekend welk arrangement we hadden. Weinig uitleg van de gerechten. Wijn werd opeens geserveerd zonder dat er iets verteld werd of dat er gekozen kon worden. Slechte wijn ook. Weinig aandacht van de bediening, zeker na afloop. In donkere garderobe moesten we zelf onze jassen zoeken. Dit was eens maar nooit meer.

Wiebe op 18 november 2023
Geverifiëerd

"Een cadeautje"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten, heel prettige service, een topmenu! Verrassingsmenu!

Oorschelp op 01 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ross Lovell Rijsoord

Keuken: Frans, Nederlands

Het heerlijke gastronomische restaurant Ross Lovell ligt in Ridderkerk. Volgens hen begint gastronomie met pure en vooral verse ingrediënten. Restaurant Ross Lovell hecht veel waarde aan haar partners: betrokken en meedenkende leveranciers.

De passie voor eten proef je in elk gerecht. Balans, aandacht voor detail en stijl zijn belangrijke kenmerken voor Ross Lovell. Ook de wijn / spijs combinaties staan centraal. Wil je ook komen genieten van uitzonderlijke gastronomie voor een betaalbare prijs? Reserveer nu een tafel en proef de bijzondere creaties.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden