Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Ross Lovell Rijsoord

8,6 (105 reviews)

Wat 105 mensen zeggen over Ross Lovell Rijsoord

8.6
(105 reviews)
Eten
8.8
Service
8.6
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"Heerlijk dineren in stijlvolle ambiance"
8.7 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 9

Op onze trouwdag weer heerlijk gegeten in het kader van de Restaurantweek. Het verrassingsmenu was tiptop en we hebben genoten van de diverse gerechten en bijbehorende smaken. Piccalilly-ijs met zeebaars en wat frisse rauwe gemarineerde groenten (zie foto)..wie verzint het als voorgerecht, maar super lekker! Zoals altijd weer een belevenis hier te komen!

Small ac182024f9 Small 686bb2d73d
Bert Klein op 25 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk 3 gangen menu gegeten, leuke amuses vooraf. Bij de reservering had ik aangegeven zwanger te zijn, dit hoefde ik niet te herhalen. Zij waren netjes op de hoogte en kregen een geschikt menu. Wij hebben een fantastische avond gehad!

vos op 23 september 2020
Geverifiëerd

4.3 Keuken 7 | Service 2 | Sfeer 4

De 2 voorgerechten waren heerlijk, het hoofdgerecht minder. Nagerecht weer goed. De bediening was heel onprofessioneel, de ober (wat je niet tegen hem mag zeggen want hij is gastheer) zegt dingen tegen gasten, dat echt niet kan

Magda Hendriks-Oomen op 22 september 2020
Geverifiëerd

"Niet op niveau"
4.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 4

De locatie heeft echt potentie, maar het is erg gedateerd. Vloerbedekking, wanden en de geur binnen was oudbollig. Glazen tot 3x toe met stukje eruit, bediening vond het ook erg vervelend en deed erg zijn best. Was binnen te donker om het goed te zien voor hun. Het eten was prima, maar niet erg bijzonder.

Sylvia vd Heuvel op 20 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk"
7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten, wel jammer dat wij de onderborden van de vorige gasten op tafel hadden met broodresten er nog op, de uitleg was dat ze daar alleen de amuse en brood op serveerden, na onze reactie werden ze weggehaald, maar nieuwe kregen we niet meer, toch slordig.

Gerreke Van Veen op 18 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.

Rijksstraatweg 67 2988 BB Ridderkerk

Over Ross Lovell Rijsoord

Het heerlijke gastronomische restaurant Ross Lovell ligt in Ridderkerk. Volgens hen begint gastronomie met pure en vooral verse ingrediënten. Restaurant Ross Lovell hecht veel waarde aan haar partners: betrokken en meedenkende leveranciers.

De passie voor eten proef je in elk gerecht. Balans, aandacht voor detail en stijl zijn belangrijke kenmerken voor Ross Lovell. Ook de wijn / spijs combinaties staan centraal. Wil je ook komen genieten van uitzonderlijke gastronomie voor een betaalbare prijs? Reserveer nu een tafel en proef de bijzondere creaties.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.
0e659db883

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden