Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Ross Lovell aan de Waal

€ 42,50

Subliem 4-gangen + extra's

Ross Lovell aan de Waal

8,9 (93)

Subliem 4-gangen + extra's € 42,50

Reserveer een tafel

Deal
Subliem 4-gangen + extra's
€ 42,50

Restaurant Ross Lovell aan de Waal is op basis van reviews gekozen tot één van de beste restaurants van de Restaurant Week 2019 in de regio Rotterdam .

De gasten van de Restaurant Week hebben restaurant Ross Lovell aan de Waal beloond met een prachtige 9,14. En wij hebben goed nieuws! Zij willen dit graag samen met ons vieren en serveren daarom speciaal voor jou een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het subliem 4-gangen + extra's voor maar € 42,50.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Extra's:
Bruisend aperitief
Koffie & friandises

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 12 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Chef's lunch
€ 25,50

De gasten van de Nationale Restaurant Week hebben restaurant Ross Lovell aan de Waal verkozen één van beste restaurants van de Restaurant Week 2019.

Restaurant Ross Lovell aan de Waal kreeg een prachtige 9,17 en is daarmee bekroond tot één van de beste restaurants van Rotterdam.

En om dat te vieren serveert het restaurant speciaal voor jou een 3-gangen chef's lunch!

Reserveer nu een tafeltje en geniet van een dit fantastische menu.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 15 december 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Ross Lovell aan de Waal

8.9
(93 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"eet toch maar vis"
7.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 8

Na er verschillende keren goed gegeten te hebben.Kreeg ik nu toch een desillusie Dagmenu was met lam ,maar drie van ons wilde graag vis dit was ook mogelijk zei men.Dus de bestelling was rond. Echter bij het opdienen kregen wij 4 maal vis op tafel gezet met de mededeling dat er ergens een foutje was gemaakt.Moet niet kunnen vinden wij.

Henk Willebrands op 03 september 2015

"Verrassen in positieve en negatieve zin"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mijn vrouw en ik hebben zaterdag het restaurant bezocht. De reservering is gedaan vanuit de actie van de week van het restaurant. Daar wij van veel kanten positieve berichten hadden ontvangen, viel de keuze op Ross Lovell.
De keuken is erg goed. Zeer smakelijk en erg goed doordacht. Daar niets mis mee. Echter je merkt wel dat men de gasten meer zaken wil voorzetten dan gedacht. Zo kregen wij het voorstel of wij gebruik wilde maken van een kaasplankje. Dat leek ons een goed idee. Na enige tijd werd ons gemeld dat er te weinig kaas was, waardoor de laatste gang op tafel werd gezet en dat was een heerlijk dessert van ijs en dergelijke. Toen wij, als afsluiting de koffie hadden besteld, werden wederom desserts op tafel gezet. Dit als een vorm van 'goedmakertje' vanwege de gemiste kaasplank. Zonder ons te informeren, had men de bestelde koffie afgemeld. En ja dan zijn twee dessert wel een beetje veel van het goede. Je vraagt je of ze dat zelf wel een goede suggestie vinden. Bij het afrekenen, zie je de echte reden. Dat is dat ze namelijk de kaasplank gewoon in rekening hebben gebracht. Dat wij in plaats van de kaasplank, een niet gevraagde dessert hebben gekregen en dat voor een prijs dat duurder is dan het aangeboden dessert, merk je dat men uit is op de portemonnaie van de gast. Als je dan later merkt dat men in plaats van de actieprijs van de restaurant week van € 27,50 voor een driegangen menu de de normale prijs van € 34,00 in rekening is gebracht. voel je je wel bekocht.
Kortom; de keuken is goed, maar je wordt voordat je er erg in hebt, financieel uitgekleed. En dat vind ik niet netjes. Hier ga je dan ook niet meer zo snel voor de tweede keer heen.

Cees op 31 augustus 2015

"Super"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bediening en keuken van a tot z fantastisch

Kortman op 30 augustus 2015

"Aanbeveling"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

De lunch was prima verzorgd, leuk detail, dat je aan 3 kruidigen bakjes mocht ruiken om de smaak te bepalen voor het tussengerecht.
De gerechten waren licht en fris, net als de bediening.
Ondanks de drukte maakte Ross Lovell een prima indruk.

GdJ op 29 augustus 2015

"Gastvrij...!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was onze eerste kennismaking met Ross' Lovell...en...het "smaakt" naar meer. De gastvrije ontvangst met begeleiding naar de tafel is helaas geen vanzelfsprekendheid in vele restaurants. Wat ons direct trof waren de bijzondere, fraaie, houten tafels...heel apart. Over het diner, inclusief de bediening kunnen wij kort zijn ...TOP.
Ga zo door!

Leo Alkemade op 28 augustus 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.

Rijksstraatweg 67 2988 BB Ridderkerk

Over Ross Lovell aan de Waal

Het heerlijke gastronomische restaurant Ross Lovell ligt in Ridderkerk. Volgens hen begint gastronomie met pure en vooral verse ingrediënten. Restaurant Ross Lovell hecht veel waarde aan haar partners: betrokken en meedenkende leveranciers. De passie voor eten proef je in elk gerecht. Balans, aandacht voor detail en stijl zijn belangrijke kenmerken voor Ross Lovell. Ook de wijn / spijs combinaties staan centraal. Wil je ook komen genieten van uitzonderlijke gastronomie voor een betaalbare prijs? Reserveer nu een tafel en proef de bijzondere creaties.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden