Knife fork icon red

Ross Lovell aan de Waal

8,9 (94 reviews)

Wat 94 mensen zeggen over Ross Lovell aan de Waal

8.9
(94 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Erg lekker gegeten"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Genoten van het viergangenmenu tijdens de lunch. Alle gerechten waren werkelijk heerlijk en fijn hoog op smaak. De wijnkaart is een plaatje en bijzonder prettig van prijs. De zwarte brigade is vriendelijk, attent en heeft tijd voor een praatje, altijd leuk. Kortom: een aanrader!

CvS op 27 februari 2016

"Prima gegeten"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben lekker gegeten,maar zijn niet zo enthousiast als andere recensiesschrijvers. Het wijnarrangement vond mijn echtgenoot ook niet wat tegen vallen.

Monique op 19 februari 2016

"Heerlijk gedineerd"
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Gisteravond voor onze trouwdag gedineerd bij Ross Lovell. Wederom hebben wij
genoten van het voortreffelijke diner.
Ondanks de beperkingen wegens een zwaar dieet hebben zij er weer iets heerlijks van gemaakt. Ook de bediening was voortreffelijk.
Wij gaan zeker weer terug.

I. van COoten op 17 februari 2016

"Terechte upgrade!"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Voor het eerst sinds tijden weer eens naar Rijsoord geweest om kennis te maken bij Ross Lovell. De Hermitage had er ondanks de ster op de deur echt een puinhoop van gemaakt de laatste maanden. Interieur heeft mooie upgrade gehad, keuken is minstens zo verfijnd gebleven, bediening goed en sympathiek. Onze conclusie is dat we een meer dan juiste keuze hebben gemaakt voor Ross Lovell

Pieter op 09 september 2015

"Wij komen graag terug!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

De keuken is echt heel erg goed. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. De aankleding van het restaurant is erg mijn smaak. Het enige minpuntje...Wij kwamen voor de restaurantweek en dat was niet helemaal goed doorgekomen, dat was jammer. Want uiteindelijk kregen we alsnog een te hoge rekening gepresenteerd. Maa...

Lees hele review

De keuken is echt heel erg goed. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. De aankleding van het restaurant is erg mijn smaak. Het enige minpuntje...Wij kwamen voor de restaurantweek en dat was niet helemaal goed doorgekomen, dat was jammer. Want uiteindelijk kregen we alsnog een te hoge rekening gepresenteerd. Maar dat werd wel gelijk recht getrokken nadat we er een opmerking over hadden gemaakt.
We komen hier graag nog eens terug, echt een verassing om zo'n leuk restaurant te ontdekken!

Marieke op 08 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.

Rijksstraatweg 67 2988 BB Ridderkerk

Over Ross Lovell aan de Waal

Het heerlijke gastronomische restaurant Ross Lovell ligt in Ridderkerk. Volgens hen begint gastronomie met pure en vooral verse ingrediënten. Restaurant Ross Lovell hecht veel waarde aan haar partners: betrokken en meedenkende leveranciers. De passie voor eten proef je in elk gerecht. Balans, aandacht voor detail en stijl zijn belangrijke kenmerken voor Ross Lovell. Ook de wijn / spijs combinaties staan centraal. Wil je ook komen genieten van uitzonderlijke gastronomie voor een betaalbare prijs? Reserveer nu een tafel en proef de bijzondere creaties.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ridderkerk e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden