Knife fork icon red

't Pestengasthuys

8,9 (424 reviews)

Wat 424 mensen zeggen over 't Pestengasthuys

8.9
(424 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Tegenvaller"
3.3 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 4

Na alle prachtige reviews hadden wij goede hoop op een mooie culinaire reis. Het was de dag na Kerst, misschien was dit de reden. Bediening was vriendelijk, maar niet professioneel. Eerst was er geen vis, toen bleek dat het wel weer kon. Een hoop geharrewar voordat we wisten wat wel en niet mogelijk was. Met het uit...

Lees hele review

Na alle prachtige reviews hadden wij goede hoop op een mooie culinaire reis. Het was de dag na Kerst, misschien was dit de reden. Bediening was vriendelijk, maar niet professioneel. Eerst was er geen vis, toen bleek dat het wel weer kon. Een hoop geharrewar voordat we wisten wat wel en niet mogelijk was. Met het uitserveren van een gang had een van de gastvrouwen een veel te grote, slappe witte katoenen handschoen aan. Doe het goed of doe het niet. Een prachtig gebouw, maar er was geen sfeer. We moesten vragen of er een muziekje aankon. De gerechten zelf waren optisch wel mooi, maar qua smaak niet verfijnd. We hebben geen koffie meer genomen en de gastheer was duidelijk verbolgen. Hij informeerde nergens naar en we gingen daar wat vreemd weg. Nogmaals misschien hadden wij deze avond een beetje pech.

Sonja op 28 december 2018

"Michelinster waardig !!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten in restaurant 't Pestengasthuys, Michelin ster waardig. Na een heerlijke amuse hebben we genoten van het verfijnde 5 gangen-diner. Mooi opgemaakte borden, fijne bediening. Alles met aandacht en zorg in een gezellige ambiance.

tielen pmj op 21 april 2017

"Echt dineren!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voor de derde keer hier gegeten. Alle keren via Restaurant Week. Je word niet afgescheept met een goedkoop menu maar krijgt een heerlijk drie gangen menu waarbij men eerst vraagt of je wel of geen vlees of vis wil. Wij hebben ons laten verrassen en dat is ze goed gelukt. Voordat het voorgerecht komt heb je al nootje...

Lees hele review

Voor de derde keer hier gegeten. Alle keren via Restaurant Week. Je word niet afgescheept met een goedkoop menu maar krijgt een heerlijk drie gangen menu waarbij men eerst vraagt of je wel of geen vlees of vis wil. Wij hebben ons laten verrassen en dat is ze goed gelukt. Voordat het voorgerecht komt heb je al nootjes, broodmandje en een amuse gehad. Voorgerecht is een lust voor het oog, zo knap gemaakt. Hoofdgerecht, fazant. Nagerecht waren verschillende soorten toetjes op één bord, waarbij werd uitgelegd wat wat was.
Wie van een goedkope snelle hap houd moet hier niet heen gaan, voor alle anderen echt een aanrader.

WJ Berendsen op 31 oktober 2016

"excellent"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een fantastische avond. Hartelijke verwelkoming door de gastvrouw. Mooi tafeltje aan de reling, van waaruit zicht op haardvuur en heel sfeervolle en smaakvolle ambiance. We hebben verrukkelijk gegeten, kregen een verfijnde dessertwijn bij het nagerecht van het huis, en een bijzondere chocoladebol als verrassing ...

Lees hele review

Wat een fantastische avond. Hartelijke verwelkoming door de gastvrouw. Mooi tafeltje aan de reling, van waaruit zicht op haardvuur en heel sfeervolle en smaakvolle ambiance. We hebben verrukkelijk gegeten, kregen een verfijnde dessertwijn bij het nagerecht van het huis, en een bijzondere chocoladebol als verrassing bij de koffie. We zijn enorm verwend. Twee jaar geleden hier verjaardag gevierd. Nu zullen we vaker komen. Zeer aan te raden voor een sfeervolle en relaxte verwen avond.

Mara van Hengel op 31 oktober 2016

"Heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, prima bediening, lekkere wijn, schitterende ambiance!

Els op 28 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.

Weversgildeplein 1 8011 XN Zwolle

Over 't Pestengasthuys

Het is goed toeven in restaurant 't Pestengasthuys in de stad die blijft verrassen, Zwolle. In het 15e eeuwse pand weten ook zij te verrassen met de prachtig ontspannen sfeer zij ze hebben gecreëerd. 

Als lid van Euro-toques worden hier de nationale culinaire tradities in ere gehouden. Dit houdt in dat er in de keuken van 't Pestengasthuys uitsluitend bij het seizoen behorende natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. Vanzelfsprekend worden alle gerechten vers in eigen keuken bereid.

Wanneer u 's zomers op het terras onder de verlichte boom op het pleintje
uw apéritief of diner gebruikt waant u zich in vakantiesferen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zwolle e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden