Knife fork icon red

FuLu Mandarijn

8,3 (27 reviews)

Wat 27 mensen zeggen over FuLu Mandarijn

8.3
(27 reviews)
Eten
8.4
Service
8.8
Sfeer
7.8
Schrijf een review

"Beste Sichuan keuken van Amsterdam"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Eten bij Fulu Mandarijn is echt een feestje. De gerechten worden elk op een bijzondere wijze geserveerd. Veel keuze tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. Ga hierheen !

Small 297acdf478 Small 9c9a5c13c6 Small f6bad7888f Small 0559161074 Small 37ed88020e Small 01698c5413
Roos op 21 september 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Deze parel van een chinees restaurant bestaat al 60 jaar op het Rokin in Amsterdam. Onlangs ontdekt, wat een aangename verrassing. Heerlijke authentieke Chinese gerechten met een verfijnde smaak. De gerechten zagen er prachtig uit en wordt ook leuk geserveerd. Superleuke locatie en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

Richelle op 09 september 2020
Geverifiëerd

"Super gegeten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Eindelijk een keer gegeten bij een echt Chinees restaurant, en geen Hollandse versie van een Chinees restaurant. Het personeel was buitengewoon attent en vriendelijk, een iPad in plaats van een menukaart blijft grappig, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk het eten zelf. En het was top! Het werd mooi gepresenteerd en was bijzonder lekker. Aanrader!!

Dennis IJzerman op 04 september 2020
Geverifiëerd

"etenje"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Bij binnenkomst wist men dat we van Dining City kwamen. Vervolgens naar onze tafel gebracht. Er werd ons uitgelegd wat het menu inhield en gevraagd of we pittig of mild wilden eten. We kozen voor mild. Al snel kwamen er gerechten. Heerlijk, maar wel pikant.
De hoofdgerechten werden na enige tijd opgediend en bleken...

Lees hele review

Bij binnenkomst wist men dat we van Dining City kwamen. Vervolgens naar onze tafel gebracht. Er werd ons uitgelegd wat het menu inhield en gevraagd of we pittig of mild wilden eten. We kozen voor mild. Al snel kwamen er gerechten. Heerlijk, maar wel pikant.
De hoofdgerechten werden na enige tijd opgediend en bleken vol rode en groene pepers te zitten. Veel te scherp voor ons. Na deze pepers eruit gevist te hebben, was het heerlijk. Ook het toetje was heel bijzonder. De wijn was van zeer goede kwaliteit.
Bij het afrekenen ging het mis. We hadden een dinerbon van Dininjg City en wilden die inwisselen. Ze hadden deze bon nog nooit gezien en we kregen dan ook geen korting. De bedrijfsleidster erbij gehaald en ons uitgelegd dat ze meteen contact op zou nemen mnet Dining City, want ze vond dit heel vervelend voor ons. Volgende dag meteen de mail ontvangen die aan Dining City was gestuurd met het verzoek om ons de korting alsnog uit te betalen. Het bleek dat ze niet aangesloten waren bij de koringsbon. Vreemd maar waar.
Alle lof voor de reactie van de bedrijfsleidster.
Gezien de reactie, het vriendelijke personeel en het heerlijke eten zeker een restaurant om nog eens terug te komen.

jacobus op 05 januari 2020
Geverifiëerd

3.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 2

Fijn dat er van te voren vermeld word dat deze tent gespecialiseerd is op spicey food ! Ik eet helemaal geen pittig eten en er was ook enorm weinig keus. Ondanks dat we deze 5 gangen diner hadden gereserveerd mochten we ala card doen. Alleen de prijzen stegen gelijk enorm. Eten was voor de rest prima maar dit was enorme tegenvaller. Personeel spreekt enkel Engels en is beetje lastig te verstaan.

Lmvt op 25 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Rokin 26 1012 KS Amsterdam

Over FuLu Mandarijn

FuLu Mandarijn Amsterdam (Chinees, Aziatisch en Sichuan restaurant Amsterdam) is een van de beste Chinese en Aziatische restaurants in Amsterdam vlakbij de Dam, het Koninklijk Paleis en Madame Tussauds. Het is een goede plek om te lunchen of dineren in Amsterdam.

FuLu Mandarijn Amsterdam staat bekend om zijn Sichuan- gerechten die worden geserveerd als shared dining, samen met de beste hospitality services. Je kunt altijd kiezen tussen pittige en niet-pittige gerechten.

Sichuan Cuisine, afkomstig uit de provincie Sichuan in het zuidwesten van China, is de meest gediende Cuisine in China. De gerechten van Sichuan Cuisine staan bekend om hun warm-pittige smaak en de smaak van de Sichuan-peper die zeldzaam zijn in andere regionale keukens.

We bieden onze gasten een gastronomische reis naar de oudste Aziatische gerechten, de allerbeste smaken van het Oosten en de grote ambiances van de 'Mandarins' (Mandarijn).

Geniet gezamenlijk van de shared dining gerechten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden