Knife fork icon red

't Witte Huus

Wat zeggen mensen over 't Witte Huus

4.7
(6 reviews)
Eten
4.5
Service
5.2
Sfeer
4.3
Schrijf een review

"Het is gewoon een snackbar"
1.0 Cuisine 1 | Service 1 | Atmosphere 1

Het is eigenlijk een snackbar met dorpskroeg.
Ik heb niet vaak zo slecht gegeten. Ik heb het vermoeden dat ik een zak iglo kant en klaargroente heb gehad en het was niet om aan te zien en de smaak was zoals te verwachten.....nergens te bekennen. Mijn tafelgenoot had een bleke zompige schnitzel. Uiteindelijk hebben we onszelf maar tegoed gedaan aan de restjes van de saladebar.

Ook mijn tafelgenoot had de sorbet genomen, ik durfde al niets meer te nemen, maar dat was kant en klaar mango-ijs meet een sausje en slagroom.

Het is triest dat deze mensen zelf niet in de gaten hebben dat het 3 x niets is. Ook het eten op tafel zet meisje heeft geen flauw benul.
Een tafeltje naast ons was al boos weggelopen na 3 happen van hun 'hamburgers' en daar werd tegen ons over geklaagd ipv hier lering uit te trekken. Heel vreemd.

Ontzettend lieve mensen, maar wij komen echt niet meer terug.

Ontgoochelde tafelgast op 21 oktober 2018

"Nooit meer !!!"
1.0 Cuisine 1 | Service 1 | Atmosphere 1

Afgelopen zaterdag via social deal hier wezen eten. In de omschrijving van social deal stonden de gerechten waaruit je kon kiezen, dus wij met goede moed naar het Witte huus. Eenmaal binnen, waar het steenkoud was, bleek dat we uit maar een paar gerechtjes konden kiezen, de rest was allemaal met bijbetaling! terwijl dat op de site echt niet vermeld was. Hier hebben we uiteraard de eigenaar op aangesproken maar hij gaf als reden dat social deal het er verkeerd opgezet had en dat we gewoon moesten bijbetalen. Vreemd wat als eigenaar controleer je dat toch, lijkt mij. We hadden spareribs en biefstuk besteld. De spareribs was nog koud van binnen en de biefstuk was zolang doorgebakken dat het wel een schoonzool leek. De bediening erop aangesproken en de spareribs werd weer meegenomen. Even later kwam de spareribs weer terug en was idd warm. Helaas was deze nog steeds niet te eten want het vlees was absoluut niet gaar....je zou je de tanden uit de mond trekken. Kortom de biefstuk en de spareribs waren niet te eten. Als garnituur kregen we patat, uit de naastgelegen cafetaria en sla, zo uit de supermarkt! Het toetje, een sorbet, was ook niet lekker. Deze kwam met glas en al uit de diepvries, zonder vruchtjes en alleen een toefje slagroom uit een spuitbus erop. Er waren ook mensen in de zaak die niet via social deal kwamen eten, deze kregen wel een vers gemaakte sorbet met vruchtjes. Conclusie ga hier NOOIT eten, je kunt beter het geld zo weggooien want dit is echt dramatisch slecht!!!

Scheerder op 20 februari 2018

"gezellig en rustig tafelen"
9.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 10

Het was een gezellig avondje uit eten.
Eten was prima en lekker.
Keurig bediening en netjes.

Fred op 20 januari 2018

2.7 Cuisine 2 | Service 4 | Atmosphere 2

Wandelarrangement gekocht. Koffie matig, appelgebak matig.
Biefstuk prima, schnitzel zeer slecht. Getapt biertje met reeds ingezakt schuim. Drankprijs zeer hoog voor dorp als Braamt. Wit bier € 4,00. Het is geen restaurant, meer een bistro. Prijs Groupon is redelijk. De menukaartprijs is veel te duur. Wij zullen er niet meer komen.

Peter Swartjes op 20 november 2017

"Gewoon goed!"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Al meerdere malen hier geweest en je krijgt veel en goede waar voor je geld. Gezellig met z'n vieren gegeten met ruime porties en goed bereid. Het is geen TOP sterren restaurant maar wat wil je dan ook voor deze prijs. Ik eet liever 4 keer zo dan 1 keer TOP.

Peter B op 25 mei 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Braamt e.o.

Langestraat 11 7047 AN Braamt

Over 't Witte Huus

Schrijf een review

Eten
Service
Sfeer
Alle restaurantdeals in Braamt e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden