Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 112 mensen zeggen over Umami by Han Amsterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De voorgaande keren hebben we goed en lekker gegeten. Deze keer viel de aanbieding voor €34,50 tegen. Vooraf was een broodje met een dip olie en het hoofdgerecht bestond uit vlees en vis. Lekker maar het waren geen grote porties. Tot slot een klein dessert. Voor ons klopte de prijs - kwaliteitverhouding niet.
Veel smakelijke gerechtjes die er mooi uitzagen . Het eten had zeker voor een Aziatische keuken wel wat pittiger en gekruider gekund. Erg leuk systeem ( met tablet) om wijnkeuze te maken; deze was heerlijk.
Fantastisch wat een smaaksensatie!!
Fijne en vriendelijke service
Erg lekker, gerechtjes mooi gepresenteerd. Kom graag nog een keer terug
Heerlijk menu, t mooist vond ik t toetje. We dachten dat er harde halve citroenschil bij zat, bleek t van chocola te zijn. Knap gedaan. Ben geen fan van eendenborst, maar deze vond ik heerlijk
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Umami by Han Amsterdam
Keuken: Aziatisch
Bij UMAMI by Han draait alles om social dining. Het delen van eten brengt mensen dichter bij elkaar. Dit is een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur.
Oriental Bar & Kitchen UMAMI by Han Amsterdam is een modern restaurant waar je kan genieten van een snelle zakelijke lunch (40 minuten), van speciale thee's en koffie's, overheerlijk Asiatisch finger food, of een uitgebreid 3-gangen diner waarbij iedereen 6 gerechtjes krijgt om te delen.
UMAMI by Han Amsterdam maakt gebruik van verse ingrediënten, lichte gerechten en samen met de ruime diversiteit aan verse sappen en thee combinaties maakt dit een super match met de gezonde visie van chef Han Ji.
Naast zoet, zuur, zout en bitter, wordt umami wetenschappelijk erkend als de vijfde basissmaak. Umami komt voort uit het Japans en betekent letterlijk ‘heerlijke smaak’. Dit omdat de meeste ingrediënten die een hoge hoeveelheid umami bevatten veelal als ‘heerlijk’ worden ervaren.
Umami-ingrediënten worden veel in Chinese keukens gebruikt. Denk aan verse zalm, sojasaus, rijstwijn en paddenstoelen. De term is weliswaar niet overal even bekend, maar de smaak kennen wij onbewust al veel langer.