Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 112 mensen zeggen over Umami by Han Amsterdam
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten bestaat uit fantastische combinaties van smaken, zeer smaakvol, origineel, prachtig opgediend. Grote porties. Heerlijke wijnen. Zeer vriendelijk personeel. Ruim opgezette zaak.
Heerlijke avond. Eten was fantastisch, We hadden het 5 gangen diner. Elke gang was voortreffelijk. De service was perfect met de allervriendelijkste bediening en de overall sfeer was top.
Super good food, great ambiance and very friendly employees
Lekker gegeten en fijne ambiance
Het 6 gangen menu by han is verrassend, wel waren 2 vd 6 gerechten echt lekker maar de rest okay. Ook duurde t allemaal erg lang, gemiddeld 2 gangen per uur. Het waren kleine proporties waardoor ik zelf extra brood heb besteld. Sfeer ambiance is wel erg mooi. Ligt rustig en vlakbij parkeergarage. Wel blijft t voor ons voor een eenmalig bezoek.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Over Umami by Han Amsterdam
Keuken: Aziatisch
Bij UMAMI by Han draait alles om social dining. Het delen van eten brengt mensen dichter bij elkaar. Dit is een belangrijk uitgangspunt in de Chinese cultuur.
Oriental Bar & Kitchen UMAMI by Han Amsterdam is een modern restaurant waar je kan genieten van een snelle zakelijke lunch (40 minuten), van speciale thee's en koffie's, overheerlijk Asiatisch finger food, of een uitgebreid 3-gangen diner waarbij iedereen 6 gerechtjes krijgt om te delen.
UMAMI by Han Amsterdam maakt gebruik van verse ingrediënten, lichte gerechten en samen met de ruime diversiteit aan verse sappen en thee combinaties maakt dit een super match met de gezonde visie van chef Han Ji.
Naast zoet, zuur, zout en bitter, wordt umami wetenschappelijk erkend als de vijfde basissmaak. Umami komt voort uit het Japans en betekent letterlijk ‘heerlijke smaak’. Dit omdat de meeste ingrediënten die een hoge hoeveelheid umami bevatten veelal als ‘heerlijk’ worden ervaren.
Umami-ingrediënten worden veel in Chinese keukens gebruikt. Denk aan verse zalm, sojasaus, rijstwijn en paddenstoelen. De term is weliswaar niet overal even bekend, maar de smaak kennen wij onbewust al veel langer.