Knife fork icon red

Restaurant Fizzy

9,3 (49 reviews)

Wat 49 mensen zeggen over Restaurant Fizzy

9.3
(49 reviews)
Eten
9.6
Service
9.5
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Geweldige avond in Epe"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Vorig weekend hebben we voor het eerst gegeten bij Fizzy en dat werd een geweldige avond. Dit restaurant is +/- 2 jaar geleden overgenomen ( hier zat eerst 't Soerel ) en toen grondig verbouwd. De nieuwe chef zorgt hier met een verrassend jonge brigade voor een perfect verlopende avond met gerechten die allemaal goe...

Lees hele review

Vorig weekend hebben we voor het eerst gegeten bij Fizzy en dat werd een geweldige avond. Dit restaurant is +/- 2 jaar geleden overgenomen ( hier zat eerst 't Soerel ) en toen grondig verbouwd. De nieuwe chef zorgt hier met een verrassend jonge brigade voor een perfect verlopende avond met gerechten die allemaal goed tot zeer goed zijn ( wij hadden gereserveerd voor een 6-gangen actie-menu ). Ook de wijnen uit het arrangement sloten er mooi bij aan en tussen alle gerechten door werden amuses geserveerd met als doel een goede overgang van het vorige naar het volgende gerecht te verkrijgen. Wij konden dat niet echt beoordelen, maar ook deze amuses waren goed en het idee waren wij nog niet eerder tegengekomen. Ook bijzonder vonden wij dat de chef zich de hele avond liet zien, het ene moment hielp hij met uitserveren, het volgende was hij gewoon aan het afruimen. Dan weer stond hij even in de gedeeltelijk open keuken zelf gerechten te bereiden of vond tijd om aan een tafeltje een kort gesprek met de gasten te voeren. Het restaurant staat nu al in de Lekker gids, maar wij voorzien dat dit nog maar het begin is, want wij hebben bij sterrenrestaurants gegeten waar we een minder geslaagde avond hadden dan hier. Alles bij elkaar vonden wij het een haast perfecte avond met eigenlijk maar één minpuntje. Een karaf water op tafel is hier helaas niet mogelijk. Dit komen we gelukkig niet vaak tegen, maar ons advies is, biedt deze mogelijkheid wel en vraag hier gerust een klein bedrag voor, maar voorkom het onnodige transport van flessen. Jammer genoeg wonen wij niet echt in de buurt, maar wanneer we weer eens in de gelegenheid zijn, komen we hier zeker terug, voor weer een geweldige avond en om te zien of het nog beter kan.

Small 0a7e195b61
Frank Ynzonides op 08 maart 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch! Erg goed

Van Beuningen op 01 maart 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Zeer lekker gegeten, wij waren hier voor de 4de keer sinds augustus 2019. Wel iets langere wachttijden dan vorige bezoeken waardoor we het gevoel hadden dat we niet volledig voldaan waren.

Small 75dd49e298
geert demarcke op 01 maart 2020
Geverifiëerd

"Het was weer heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fijne plek voor een mooie avond

Linda op 28 februari 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk genieten van creatieve en verrassende kunstwerkjes"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Als je een avond uitgebreid wilt tafelen en van culinaire hoogstandjes houdt ben je hier aan het juiste adres. Ook heerlijke amuses tussen de gangen door. Eigenlijk perfect, alleen de aankleding van het restaurant is wat ons betreft wat minimaal en zou wat sfeervoller kunnen.

Peter op 23 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Epe e.o.

Soerelseweg 22 8162 PB Epe

Over Restaurant Fizzy

In het voormalige pand van restaurant 't Soerel in Epe vind je nu restaurant Fizzy. Het restaurant bevindt zich in een bosrijke omgeving, ideaal voor de natuurliefhebbers!

Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef laat restaurant Fizzy jouw zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

De Chef-kok en zijn keukenbrigade zijn elke dag weer druk bezig met het voorbereiden van de menu's. De beste ingrediënten worden hier gebruikt om de meest perfecte gerechten te bereiden voor de gasten. De gastvrouw heeft de beste wijnen samengesteld, die het beste bij de gerechten passen.

Laat je verwennen op culinaire wijze door wat restaurant Fizzy te bieden heeft!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Epe e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden