Restaurant Fizzy

Frans | €€€
9,2 (61 reviews)
93% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 61 mensen zeggen over Restaurant Fizzy

9.2 Gebaseerd op 61 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Bijzonder goed"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Fantastisch restaurant waar we bijzonder lekker hebben gegeten gecombineerd met lekkere wijnen.

Jetze op 14 november 2022
Geverifiëerd

"Super leuk en goed restaurant op een top locatie!!"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Echt lekker gegeten, goede en lieve host.. je merkt dat ze ergens voor willen gaan

Dylan Herklots op 30 oktober 2022
Geverifiëerd

"Vrijwel alle gerechten zijn gefermenteerd. Brrrrr...."
7.0 Keuken 1 | Service 10 | Sfeer 10

Aan het personeel of de ambiance heeft het niet gelegen: het eten was gewoon écht niet lekker. We hebben met lange tanden gegeten. Eén amuse vonden we heerlijk; de rest had de nare (bij)smaak van gefermenteerd voedsel. Bij één gang kregen we bijvoorbeeld 'oud brood' dat gefermenteerd was. Waarom zou je oud brood weg...

Lees hele review

Aan het personeel of de ambiance heeft het niet gelegen: het eten was gewoon écht niet lekker. We hebben met lange tanden gegeten. Eén amuse vonden we heerlijk; de rest had de nare (bij)smaak van gefermenteerd voedsel. Bij één gang kregen we bijvoorbeeld 'oud brood' dat gefermenteerd was. Waarom zou je oud brood weggooien? vroeg de kok aan tafel. Mee eens, dachten wij! Tot we het proefden.
We vonden alle gangen daarnaast te zout (zou aan het fermentatieproces liggen volgens uitleg van de kok). Bovendien waren we niet gecharmeerd over de bijkomende prijzen (bijvoorbeeld € 15 voor twee glazen water). Het was er ook koud (enkel glas), wat gelukkig kon worden opgelost door een gordijn dicht te doen. Al met al komen wij er niet meer terug. Waar de hoge ranking vandaan komt? We snappen het niet.

Brenda de Coninck op 18 oktober 2022
Geverifiëerd

"Top restaurant/team"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en genoten van de bijzondere smaak combinaties. Een uitstekend wijnarrangement erbij maakte dit een ware smaaksensatie. Uiterst bekwaam en vriendelijk personeel. Echt een avondje GENIETEN.

M&W op 16 oktober 2022
Geverifiëerd

"Met sommige amuses te veel risico genomen"
6.7 Keuken 6 | Service 9 | Sfeer 5

Een paar keer per jaar hopen wij te genieten van een smaakexplosie van diverse gerechten bij verschillende sterrenrestaurants. Hier verheugen wij ons dan ook echt op.
Lichtelijk teleurgesteld was ik dan ook toen amuses werden geserveerd, net iets te koud. Ook hele gewaagde ingrediënten. Zoals die met snijbonen in e...

Lees hele review

Een paar keer per jaar hopen wij te genieten van een smaakexplosie van diverse gerechten bij verschillende sterrenrestaurants. Hier verheugen wij ons dan ook echt op.
Lichtelijk teleurgesteld was ik dan ook toen amuses werden geserveerd, net iets te koud. Ook hele gewaagde ingrediënten. Zoals die met snijbonen in een chocobonbon. Ik werd er echt misselijk van, vooral van die snijbonensap binnenin. Mijn tafelgenoten vonden het ook maar niks.
Het enige smaakvolle vond ik het hoofdgerecht van hert (gelukkig een klein reepje vlees).
Maar het dessert was ook vrij smakeloos. IJs van snijboon, niet smaakvol! De aardbeitjes ook flauw van smaak, niet zoet. Gelukkig een dessertwijn erbij.
Maar ik vond de prijzen echt bizar: ze kwamen een paar keer je waterglas aanvullen (dronken we amper), toch € 30,- gerekend. Het wijnarrangement bij de gangen: way overprised. Leuk die poppenkast er omheen maar je komt toch voor bijzonder eten, mooie combinaties.
Nee, ik kan mij niet vinden in de recensies.
Ik kan wel betere restaurants opnoemen in de regio.

Foodlover op 18 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Epe e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Fizzy

Keuken: Frans

In het voormalige pand van restaurant 't Soerel in Epe vind je nu restaurant Fizzy. Het restaurant bevindt zich in een bosrijke omgeving, ideaal voor de natuurliefhebbers!

Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef laat restaurant Fizzy jouw zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

De Chef-kok en zijn keukenbrigade zijn elke dag weer druk bezig met het voorbereiden van de menu's. De beste ingrediënten worden hier gebruikt om de meest perfecte gerechten te bereiden voor de gasten. De gastvrouw heeft de beste wijnen samengesteld, die het beste bij de gerechten passen.

Laat je verwennen op culinaire wijze door wat restaurant Fizzy te bieden heeft!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Epe e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden