Restaurant Fizzy

Frans | €€€
9,2 (61 reviews)
93% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 61 mensen zeggen over Restaurant Fizzy

9.2 Gebaseerd op 61 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een sterwaardige belevenis"
9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

We hebben genoten van een heerlijk 4-gangen diner in de mooie ambiance van Fizzy. Zeer vriendelijke, vakkundige bediening, serveerde ons diverse culinaire kunstwerkjes uit de keuken, die ook nog eens voortreffelijk smaakten.
In combinatie met een bijpassend wijnarrangement was dit een perfecte culinaire beleving.
...

Lees hele review

We hebben genoten van een heerlijk 4-gangen diner in de mooie ambiance van Fizzy. Zeer vriendelijke, vakkundige bediening, serveerde ons diverse culinaire kunstwerkjes uit de keuken, die ook nog eens voortreffelijk smaakten.
In combinatie met een bijpassend wijnarrangement was dit een perfecte culinaire beleving.
Bij restaurant Fizzy verstaat men de kunst om mensen een zeer ontspannen verwenavond te laten beleven. In onze ogen meer dan sterwaardig.

Annita Hoogervorst op 25 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Verschillende bijzondere fijn proevers gerechten wat het ontzettend leuk maakte om de avond bij jullie door te brengen.

Pieretta Beeke op 24 september 2020
Geverifiëerd

"Sfeervol gegeten bij Fizzy"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Verrassend gevarieerd menu wat we nog hebben aangevuld met 2 gangen. Perfecte bediening en prima kwaliteit. Zeer gevarieerde en uitdagende amuses. Dit was ons eerste maar niet ons laatste bezoek!

a mourits op 21 september 2020
Geverifiëerd

"Ambitieus en pretentieus"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Omdat in maart onze reservering bij Fizzy in Epe wegens de coronacrisis niet was doorgegaan hebben we dit nu alsnog ingehaald. We hadden al veel over het restaurant gehoord en gelezen (ambitieus en pretentieus) en wilden zelf ervaren hoe het is daar te eten.

Er werd, na een nette ontvangst, aangeboden de maaltijd...

Lees hele review

Omdat in maart onze reservering bij Fizzy in Epe wegens de coronacrisis niet was doorgegaan hebben we dit nu alsnog ingehaald. We hadden al veel over het restaurant gehoord en gelezen (ambitieus en pretentieus) en wilden zelf ervaren hoe het is daar te eten.

Er werd, na een nette ontvangst, aangeboden de maaltijd op het verwarmde terras te gebruiken, maar daar vonden we het toch te fris voor. We zijn dus binnen gaan zitten, waar alle tafels op voldoende afstand stonden. Het interieur ziet er netjes uit en heeft door de gebogen vorm wel iets speels.

We namen als aperitief jus d’orange. Er werden geen alcoholvrije wijnen geserveerd, maar de chef bereidde zelf vruchtensappen, die goed passen bij de verschillende gangen.

We kregen een reeks aardige amuses, maar, hoewel we onze dieetwensen (onder andere geen knoflook) hadden doorgegeven en ook werd bevestigd dat die bekend waren, kregen we toch een amuse van zwarte knoflook. Die werd snel vervangen na onze melding.

Er werd lekker warm brood op tafel gezet met gewone boter, zout en olie. Het water komt uit een fles.

De chef komt persoonlijk kennismaken aan tafel.

Het voorgerecht was een terrine van zeebaars. Het was een smakelijk gerechtje, maar ik kon de vis niet echt proeven.

Het hoofdgerecht was een mooi stuk rundvlees (short rib zonder rib), waarbij mijn partner een glas van het bijpassende sap nam (€ 8). Dat combineerde er inderdaad heel goed bij.

Na een lekkere dessertamuse volgde het nagerecht: een schotel van braam en daarop gebaseerde bereidingen, waarbij naar mijn smaak het zuur helaas wat te veel overheerste.

We sloten af met koffie. Mijn tafelgenoot nam daar friandises bij, die bij Fizzy vanaf een plateau gekozen kunnen worden, een beetje zoals in Britse restaurant het dessert wordt geserveerd.

De bediening bij Fizzy was goed. Ook de mensen uit de keuken komen verschillende gerechten opdienen en toelichten. Er werd goed rekening gehouden met de dieetwensen en je merkt dat veel zorg wordt besteed aan de gerechten.

Al met al was het heel prettig weer eens een avond uit eten te kunnen gaan en Fizzy heeft ons daarbij een mooie avond bezorgd. Ambitieus en pretentieus zijn inderdaad passende karakteristieken voor het restaurant.

Mame op 18 september 2020
Geverifiëerd

"heerlijke avond gehad met geweldig goed eten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten en de sfeer wat echt uit de kunst, en zeker een ster waardig. Als ik een punt van kritiek moet geven, dan gaat dat over de inriching. Stijlvol, maar aan de sobere kant. Echt een aanrader!

Rick op 17 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Epe e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Fizzy

Keuken: Frans

In het voormalige pand van restaurant 't Soerel in Epe vind je nu restaurant Fizzy. Het restaurant bevindt zich in een bosrijke omgeving, ideaal voor de natuurliefhebbers!

Met persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten, eigentijdse gerechten en een gezonde dosis lef laat restaurant Fizzy jouw zintuigen prikkelen. Fizzy komt van het Engelse woord; prikkelend, bruisend en sprankelend.

De Chef-kok en zijn keukenbrigade zijn elke dag weer druk bezig met het voorbereiden van de menu's. De beste ingrediënten worden hier gebruikt om de meest perfecte gerechten te bereiden voor de gasten. De gastvrouw heeft de beste wijnen samengesteld, die het beste bij de gerechten passen.

Laat je verwennen op culinaire wijze door wat restaurant Fizzy te bieden heeft!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Epe e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden