Knife fork icon red

L'invité

8,6 (191 reviews)
100%

Wat 191 mensen zeggen over L'invité

8.6
(191 reviews)
Eten
8.7
Service
8.6
Sfeer
8.5
100%
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Geweldig menu met verassende smaak combinaties die perfect samengaan ! Echt een absolute aanrader !

Peter van Gils op 10 maart 2012

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten. Goede kok die er zichtbaar plezier in had. Bediening deed erg hun best. Mocht wat ons betreft wel wat losser. Erg rumoerig toen het Restaurant heel vol was. Teveel tafeltjes bijelkaar in de buurt.
Prachtige plek en mooi interieur. Het kraanwater in een halfpipe voor weinig geld, dat naar een goed doel gaat vonden we een prima idee. Wij waren enthousiast.

Anne-Marie van de Fliert op 09 maart 2012

8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

Mooi en gezellig restaurant. Prachtig opgedekt, mooi linnen, wijnglazen etc. Het ontvangst was erg gastvrij en gedurende de avond vond ik de bediening erg prettig en vriendelijk. Ja, soms zie je een beetje dat ze nog wat onwennig zijn maar dat maakt het ook wel weer leuk. Eten was ook goed, de chef die nog een persoonlijke woordje kwam doen. Ik heb een leuke avond gehad.

jeroen van den Brink op 09 maart 2012

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Er is bij l'invieté le Restaurant op verschillende manieren veel aandacht voor de gast; bij binnenkomst word je bijzonder vriendelijk ontvangen en gedurende de avond ontbreekt het je aan niets (water wordt bijgeschonken, er wordt vaak gevraagd of er nog wensen zijn). Het eten was echt bijzonder smaakvol en prachtig gepresenteerd; het gekozen wijnarrangement sloot goed aan.

Anoniem op 09 maart 2012

9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Excellent restaurant, ncie atmosphere, a good place to discover. The current invited chief is very inventive, good mix of textures and products, good mix between European and japanese dishes
Good balanced menu with tastefull ingredients and flavours, colors, texture.

stephan arino op 09 maart 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Bloemgracht 47 1016 KD Amsterdam

Over L'invité

Aan de Bloemgracht, één van de mooiste grachten in Amsterdam, vind je L'invité. Een klassiek en romantische restaurant met een moderne Nederlandse keuken.

L'invité staat bekend om het respect voor de Nederlandse boeren, vissers, jagers, wijn- en kaasmakers. Chefkok en eigenaar Sico de Moel is altijd op zoek naar de mooiste producten van Nederlandse bodem. Zo staat hij ook bekend om zijn bijzondere selectie Nederlandse wijnen en ambachtelijke kazen.

In de zomer koel je af aan het terras, rechtstreeks aan de romantische Bloemgracht. Een van de weinige terrassen in Amsterdam die zich rechtstreeks aan het water bevindt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden