Knife fork icon red

Kazerne

7,3 (21)

Wat zeggen mensen over Kazerne

7.3
(21 reviews)
Eten
7.1
Service
7.8
Sfeer
7.0
Schrijf een review

"Lekkerrrrr"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Top

Pea op 24 maart 2019

"Te duur"
2.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 2

Rommelig, matige kwaliteit eten, drankjes duurde lang, ze snapten het niet helemaal.

Nancy op 23 maart 2019

"Tegenvaller "
4.0 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 6

Het is een mooi restaurant in een grote hal met een typische Eindhovense retro stijl. De service is echter niet van het niveau wat je zou mogen verwachten van een dergelijk restaurant. Bij binnenkomst werden wij naar de tafel geleid met onze jassen nog aan. Kapstok konden we zelf zoeken. Het duurde vrij lang voordat iemand onze bestelling op kwam nemen voor een drankje. Het leek erop dat dat kwam doordat geen vast personeel aan bepaalde tafels was toegewezen. We zagen steeds een ander persoon aan de tafel. Flesje wijn 2014 besteld, maar kreeg vervolgens fles uit 2015: “die smaakt hetzelfde” werd gezegd. Dat kan natuurlijk niet. Fles water werd vergeten. Na 2e keer vragen alsnog gekregen. Geen uitleg vervolgens over het menu of opties om uit te breiden. Smaak gerechten goed, maar samenstelling van gerechten was niet helemaal wat wij ervan verwacht hadden. Naast dat de service niet goed was (omdat personeel veel te druk was) deden ze wel hun best om alsnog onze verwachting waar te maken wat betreft het eten nadat we dit hadden aangegeven. Conclusie: Helaas niet wat we ervan verwacht hadden. Tip voor restaurant: personeel heeft het druk en servicetafel van het personeel in het midden van alle tafels is dan niet handig. Er wordt steeds snel langs gasten ‘gerend’ achter de tafels door.

Lisa op 23 maart 2019

3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

Het enige dat indruk achter laat is de te hoge rekening. Erg jammer

Hans Scheper op 23 maart 2019

"Geen aanrader!"
5.3 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 4

Vanuit de restaurant week hier gereserveerd, kregen een 3 gangen menu waarvan de porties erg klein waren en het eten niet bijzonder. Het leek dat er niet veel aandacht aan besteed was! Bediening was wel erg zorgzaam een gezellig, ook de ruimte is erg mooi! Echter was het op een woensdagavond wat kaal en leeg

Pieter op 21 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Paradijslaan 2-8 5611 KN Eindhoven

Over Kazerne

Kom langs om heerlijk te eten, te drinken en werk van wereldklasse designtalent te bekijken.


Kazerne is dé hot spot waar de werelden van wine, dine, design, kunst en technologie samenkomen.


Chef Giovanni Gabana geeft een authentieke Italiaanse touch aan alle gerechten. Samen met zijn team werkt hij het liefst met seizoensproducten en verse ingrediënten. ‘Gio’ zorgt ervoor dat er altijd een hoogwaardig vegetarisch gerecht op de kaart staat, naast vlees- en visgerechten. Een vegan lunch of dinner is ook mogelijk. Laat ons weten wat je (dieet)wensen zijn en de chef verzorgt een smakelijk alternatief. Altijd met de Kazerne kwaliteit en een feest voor het oog, maar zonder fratsen.


In een voormalige industriële loods in het hart van Eindhoven vind je dit bijzondere restaurant, dat onderdeel is van de 1000m2 expositieruimte, waar je als gast kunt ervaren hoe design waarde toevoegt aan de wereld waarin we leven.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden