Kazerne

Italiaans | €€
7,2 (33 reviews)
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 33 mensen zeggen over Kazerne

7.2 Gebaseerd op 33 reviews. 63% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

Het enige dat indruk achter laat is de te hoge rekening. Erg jammer

Hans Scheper op 23 maart 2019

"Geen aanrader!"
5.3 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 4

Vanuit de restaurant week hier gereserveerd, kregen een 3 gangen menu waarvan de porties erg klein waren en het eten niet bijzonder. Het leek dat er niet veel aandacht aan besteed was! Bediening was wel erg zorgzaam een gezellig, ook de ruimte is erg mooi! Echter was het op een woensdagavond wat kaal en leeg

Pieter op 21 maart 2019

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Echt lekker gegeten , prima service, de kok komt aan tafel toelichting geven bij vragen en ondanks de grote ruimte is een gesprek goed mogelijk. Zeker een aanrader.

Ans Vogelaars op 10 november 2018

"Ken je stad."
8.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 5

Op een steenworp afstand van mijn normale "loop" in de stad ligt een geweldig restaurant: De Kazerne.
Ik kende het gebouw maar niet in de functie van restaurant.
Het restaurant is gesitueerd in een voormalige marechausseekazerne die werd gebouwd in 1825. Later werd deze kazerne ondermeer door de gemeente gebruikt ...

Lees hele review

Op een steenworp afstand van mijn normale "loop" in de stad ligt een geweldig restaurant: De Kazerne.
Ik kende het gebouw maar niet in de functie van restaurant.
Het restaurant is gesitueerd in een voormalige marechausseekazerne die werd gebouwd in 1825. Later werd deze kazerne ondermeer door de gemeente gebruikt als depot van de stadsreiniging. Tegenwoordig is het pand in particulier bezit.
Het was die avond niet druk, de bediening had volop gelegenheid, op ons verzoek, met ons te praten en uitleg over het pand te geven.
Degene die met ons sprak wist verrassend veel van de historische situatie af.
Wat betreft het diner, daarvan kan ik zeggen dat we het prima vonden, snelheid van uitserveren was voor ons perfect. Wel moet ik zeggen dat het op het moment dat wij in het restaurant zaten, het niet bijzonder druk was. Ik ga hier niet vertellen wat er op ons verrassingsmenu stond, daarvoor heet het ook verrassingsmenu. Buiten een voor ons iets te grote portie bij het voorgerecht, was de verdere portionering prima. Ook de amuse klopte bij het menu. Het hoofdgerecht en het nagerecht was ook top.
De wijnkaart was redelijk maar niet extreem.
Al met al een prima avond.

Jean Raijmakers op 04 oktober 2018

"super lekker gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben erg lekker gegeten ook voor onze vegetarische gast was het menu goed aangepast. Jammer dat wij bijna de hele avond alleen zaten. Onbegrijpelijk, misschien omdat het restaurant niet zo in de looprichting zit?

Gerda op 01 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kazerne

Keuken: Italiaans

Restaurant Kazerne is de plek waar eten, drinken, design, kunst en technologie samenkomen. Bij Kazerne kan je genieten van een heerlijke lunch of diner midden in een prachtige expositie.

Het restaurant bevindt zich in een voormalige loods in het hart van Eindhoven. De gerechten hebben een authentieke Italiaanse touch. De chef en zijn team werken het liefste met seizoensproducten en verse ingrediënten.

Bij Kazerne kan je ook genieten van de heerlijkste vegetarische gerechten. Kom genieten van de robuuste en groente georiënteerde gerechten in een inspiratie rijke omgeving.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden