Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

Kazerne

7,0 (31 reviews)

Wat 31 mensen zeggen over Kazerne

7.0
(31 reviews)
Eten
6.9
Service
7.2
Sfeer
6.9
Schrijf een review

5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Heerlijk gegeten, weinig personeel die dag ivm ziekte, en weinig mensen denk ivm Covid en dan is de grote ruimte juist weer zo leeg. Maar heel fijn restaurant, aardige mensen dus kom er graag.

F van den Berg op 30 september 2020
Geverifiëerd

"Teleurstellend! We namen het menu van de Chef. Bediening wist niet te vertellen wat het voorgerecht was! Ik werk hier pas 3 dagen, was haar antwoord, niet dat ze aan de chef zou vragen wat ons gerechtje inhield! Daarna lang gewacht op het hoofdgerecht terwijl het rond 19.00 echt nog niet druk was. Mijn pasta met vis, hield in ong. 15 mosselen en wat vocht, geen groente! Daarna weer lang gewacht op het toetje, uiteindelijk geklaagd! Daar kwam het dan, Net klaar, ja,ja, Tiramisu, zo uit de ijskast gehaald! Dus allang klaar maar met het uitserveren kennelijk vergeten! Als “troost” kregen we een kop koffie aangeboden! We waren blij dat we het broodje hadden opgegeten want anders zouden we zeker met een hongergevoel naar huis zijn gegaan, terwijl we wat ouder waren dan de gemiddelde andere gasten! Ons zien ze in ieder geval nooit meer terug!"
4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Teleurstellend! We namen het menu van de Chef. Bediening wist niet te vertellen wat het voorgerecht was! Ik werk hier pas 3 dagen, was haar antwoord, niet dat ze aan de chef zou vragen wat ons gerechtje inhield! Daarna lang gewacht op het hoofdgerecht terwijl het rond 19.00 echt nog niet druk was. Mijn pasta met vis...

Lees hele review

Teleurstellend! We namen het menu van de Chef. Bediening wist niet te vertellen wat het voorgerecht was! Ik werk hier pas 3 dagen, was haar antwoord, niet dat ze aan de chef zou vragen wat ons gerechtje inhield! Daarna lang gewacht op het hoofdgerecht terwijl het rond 19.00 echt nog niet druk was. Mijn pasta met vis, hield in ong. 15 mosselen en wat vocht, geen groente! Daarna weer lang gewacht op het toetje, uiteindelijk geklaagd! Daar kwam het dan, Net klaar, ja,ja, Tiramisu, zo uit de ijskast gehaald! Dus allang klaar maar met het uitserveren kennelijk vergeten! Als “troost” kregen we een kop koffie aangeboden! We waren blij dat we het broodje hadden opgegeten want anders zouden we zeker met een hongergevoel naar huis zijn gegaan, terwijl we wat ouder waren dan de gemiddelde andere gasten! Ons zien ze in ieder geval nooit meer terug!

Hanneke Dros op 26 september 2020
Geverifiëerd

5.0 Keuken 7 | Service 3 | Sfeer 5

Service niet goed, eten werd niet aangekondigd, borden snel afgeruimd tussen elke gerecht. Heel jammer we hadden veel meer van verwacht.

Charlyne Farrugia op 26 september 2020
Geverifiëerd

"Genieten bij de Kazerne in Eindhoven"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten, ik vegetarisch, mijn vriend vlees/vis menu. Verrassende gerechten, heerlijk van smaak. Voor extra brood werd meteen gezorgd. We zaten buiten wat ook een echt vakantiegevoel gaf.

Marit Karssens op 21 september 2020
Geverifiëerd

"Not so fantastic "
6.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 8

The garden has very nice atmosphere and the people are really friendly, but seem not so experienced.
The starter was very nice. Due to my dietary requirements main course ended being meet with 3 pieces of carrot, also for my companion who could eat everything. At the desert course they had forgotten I cannot eat sugar and got me something I couldn’t eat.

May D op 21 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Paradijslaan 2-8 5611 KN Eindhoven

Over Kazerne

Restaurant Kazerne is de plek waar eten, drinken, design, kunst en technologie samenkomen. Bij Kazerne kan je genieten van een heerlijke lunch of diner midden in een prachtige expositie.

Het restaurant bevindt zich in een voormalige loods in het hart van Eindhoven. De gerechten hebben een authentieke Italiaanse touch. De chef en zijn team werken het liefste met seizoensproducten en verse ingrediënten.

Bij Kazerne kan je ook genieten van de heerlijkste vegetarische gerechten. Kom genieten van de robuuste en groente georiënteerde gerechten in een inspiratie rijke omgeving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden