Knife fork icon red

Kazerne

7,3 (22 reviews)

Wat 22 mensen zeggen over Kazerne

7.3
(22 reviews)
Eten
7.1
Service
7.7
Sfeer
7.1
Schrijf een review

6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

We hadden een 3 gangen menu met bijpassende wijnen besteld, maar vooraf een aperitiefje. Hier bleek de communicatie onderling niet goed want het voorgerecht kwam er al aan voor dit aperitief. Het duurde even voordat dit was opgelost, maar daarna kan ik stellen dat de bediening zich volledig herpakt heeft. Het eten was gemiddeld tot goed, maar niet bijzonder. En de wijnen waren erg lekker.

Gerrit Verhagen op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

"Lekkerrrrr"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Top

Pea op 24 maart 2019

"Te duur"
2.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 2

Rommelig, matige kwaliteit eten, drankjes duurde lang, ze snapten het niet helemaal.

Nancy op 23 maart 2019

"Tegenvaller "
4.0 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 6

Het is een mooi restaurant in een grote hal met een typische Eindhovense retro stijl. De service is echter niet van het niveau wat je zou mogen verwachten van een dergelijk restaurant. Bij binnenkomst werden wij naar de tafel geleid met onze jassen nog aan. Kapstok konden we zelf zoeken. Het duurde vrij lang voordat...

Lees hele review

Het is een mooi restaurant in een grote hal met een typische Eindhovense retro stijl. De service is echter niet van het niveau wat je zou mogen verwachten van een dergelijk restaurant. Bij binnenkomst werden wij naar de tafel geleid met onze jassen nog aan. Kapstok konden we zelf zoeken. Het duurde vrij lang voordat iemand onze bestelling op kwam nemen voor een drankje. Het leek erop dat dat kwam doordat geen vast personeel aan bepaalde tafels was toegewezen. We zagen steeds een ander persoon aan de tafel. Flesje wijn 2014 besteld, maar kreeg vervolgens fles uit 2015: “die smaakt hetzelfde” werd gezegd. Dat kan natuurlijk niet. Fles water werd vergeten. Na 2e keer vragen alsnog gekregen. Geen uitleg vervolgens over het menu of opties om uit te breiden. Smaak gerechten goed, maar samenstelling van gerechten was niet helemaal wat wij ervan verwacht hadden. Naast dat de service niet goed was (omdat personeel veel te druk was) deden ze wel hun best om alsnog onze verwachting waar te maken wat betreft het eten nadat we dit hadden aangegeven. Conclusie: Helaas niet wat we ervan verwacht hadden. Tip voor restaurant: personeel heeft het druk en servicetafel van het personeel in het midden van alle tafels is dan niet handig. Er wordt steeds snel langs gasten ‘gerend’ achter de tafels door.

Lisa op 23 maart 2019

3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

Het enige dat indruk achter laat is de te hoge rekening. Erg jammer

Hans Scheper op 23 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Paradijslaan 2-8 5611 KN Eindhoven

Over Kazerne

Restaurant Kazerne is de plek waar eten, drinken, design, kunst en technologie samenkomen. Bij Kazerne kan je genieten van een heerlijke lunch of diner midden in een prachtige expositie. Het restaurant bevindt zich in een voormalige loods in het hart van Eindhoven. De gerechten hebben een authentieke Italiaanse touch. De chef en zijn team werken het liefste met seizoensproducten en verse ingrediënten. Bij Kazerne kan je ook genieten van de heerlijkste vegetarische gerechten. Kom genieten van de robuuste en groente georiënteerde gerechten in een inspiratie rijke omgeving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden