Knife fork icon red

Wolfslaar Restaurant*

8,8 (803 reviews)

Wat 803 mensen zeggen over Wolfslaar Restaurant*

8.8
(803 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, lekkere amuses goede (huis) wijn en een prima sfeer, kortom geweldig.

Jack Berk op 25 augustus 2010

6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

Wij hebben met de restaurantweek gegeten bij Wolfslaar. Onze verwachtingen van dit restaurant met Michelin ster waren hoog. Helaas hebben ze dit niet waar kunnen maken. Er was niet echt een gastvrouw. In het begin bij binnenkomst een jongedame (casual gekleed, want niet gepast is bij dit restaurant) en die was toen ...

Lees hele review

Wij hebben met de restaurantweek gegeten bij Wolfslaar. Onze verwachtingen van dit restaurant met Michelin ster waren hoog. Helaas hebben ze dit niet waar kunnen maken. Er was niet echt een gastvrouw. In het begin bij binnenkomst een jongedame (casual gekleed, want niet gepast is bij dit restaurant) en die was toen alle gasten binnen waren klaar met werken. De bediening was knullig (we denken 1e jaars hotelschool studenten?) die duidelijk niet wisten hoe ze gasten moeten vermaken. Het was allemaal heel gemaakt. Onze glazen water waren nog vol en zonder pardon werd er een nieuwe fles water aangebroken en onze glazen tot aan de nok gevuld. Niet erg klantvriendelijk. Ook bij het betalen klopte de rekening niet (is toen wel gecorrigeerd). Een gemiste kans voor Wolfslaar om hun beste kant te laten zien aan mensen die normaal gezien niet in dit restaurant eten.

Anoniem anoniem op 25 augustus 2010

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Met hoge verwachtingen naar dit restaurant gegaan.
locatie is mooi, maar de auto parkeren moest op een parkeerplaats waar grote plassen water op stonden.
Eten was goed, maar niet bijzonder.
Gewoon een doorsnee restaurant en dat hadden we vooraf niet verwacht.

JM van Hoorn op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Wolfslaardreef 100 - 102 4803 EV Breda

Over Wolfslaar Restaurant*

Wolfslaar restaurant* in Breda bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis. Hier staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Zij weten je bij elk bezoek aan ons restaurant te verbazen met menu's op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. De sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.

Chef-kok Maarten kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio. Zijn kookstijl is eerlijk en smaakvol. Mooie smaakcombinaties van Maarten zijn rabarber met gember, gepocheerde kalfshaas met knolselderijpuree en zwarte truffel of Hollandse Nieuwe met rettich en groene appel. “Ik vind het heerlijk om een gerecht helemaal te perfectioneren en de gasten te zien genieten.”

Laat je verrassen door de culinaire gerechten van Wolfslaar restaurant.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden