Knife fork icon red

Wolfslaar Restaurant*

8,8 (803 reviews)

Wat 803 mensen zeggen over Wolfslaar Restaurant*

8.8
(803 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"etentje"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

heerlijk gegeten jammer dat we aan een hele grote tafel zaten met 2 personen waar een kwartier daarna nog 2 vreemde mensen aanzaten.

Hennie van den Kieboom op 26 augustus 2018

"Lekker gegeten "
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Lekker 4 gangenmenu. Aangenaam zitten in de tuin. Ze zijn begaan met hun klanten want ik ben allergisch voor de Indische keuken en had dit op voorhand aangeven en ze kwamen nog heel uitgebreid informeren wat dit precies inhield.. Met dank daar voor. Enig klein minpuntje :als tussengerecht hadden we een soep ( ze wa...

Lees hele review

Lekker 4 gangenmenu. Aangenaam zitten in de tuin. Ze zijn begaan met hun klanten want ik ben allergisch voor de Indische keuken en had dit op voorhand aangeven en ze kwamen nog heel uitgebreid informeren wat dit precies inhield.. Met dank daar voor. Enig klein minpuntje :als tussengerecht hadden we een soep ( ze was lekker) maar bij temperaturen van meer dan 25 gr hadden ze misschien beter iets frisser kunnen serveren.
Wat wij ook zeer goed vinden bij Wolfslaar is dat je tegen een mindere prijs koffie kunt krijgen zonder friandise.

Evi Schoeters op 03 juli 2018

"Super ervaring "
8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Eten was echt fantastisch. Bediening was goed, maar soms is dat beetje extra belangrijk. Nieuw gezicht aan tafel, zeg dan even goede avond. Het was allemaal goed ingestudeerd met gerechten etc. maar een beetje spontaniteit mag ook wel. Goede kennis van zaken. Vriendelijk. Kleine tip voor Wolfslaar:...

Lees hele review

Heerlijk gegeten. Eten was echt fantastisch. Bediening was goed, maar soms is dat beetje extra belangrijk. Nieuw gezicht aan tafel, zeg dan even goede avond. Het was allemaal goed ingestudeerd met gerechten etc. maar een beetje spontaniteit mag ook wel. Goede kennis van zaken. Vriendelijk. Kleine tip voor Wolfslaar: maak de tuin wat groener en vervang het dorre gras. Geeft meteen een andere uitstraling.

Damen op 01 juli 2018

"Top restaurant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooi restaurant, top bediening (gastvrijheid zoals het hoort!), heerlijk gegeten, met een mooi wijn arrangement op een prachtige locatie.

Kaveh Idora op 24 juni 2018

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke avond gehad, mooie gerechtjes, fijne smaken.
Bediening erg attent en vriendelijk, stuk losser dan Wolfslaar vroeger was, top!
De sommelier bracht de wijnen stuk voor stuk prachtig in beeld.
Wel terughoudend qua de hoeveelheid wijn per gang, minimaal gevuld glas aan de tafel, dat had wat magers in het ...

Lees hele review

Heerlijke avond gehad, mooie gerechtjes, fijne smaken.
Bediening erg attent en vriendelijk, stuk losser dan Wolfslaar vroeger was, top!
De sommelier bracht de wijnen stuk voor stuk prachtig in beeld.
Wel terughoudend qua de hoeveelheid wijn per gang, minimaal gevuld glas aan de tafel, dat had wat magers in het heerlijke geheel. En stond niet in verhouding tot de prijs hiervan. Het wijnarrangement is even duur als een 5 gangen diner.
Verder genoten!

A van Dongen op 23 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Wolfslaardreef 100 - 102 4803 EV Breda

Over Wolfslaar Restaurant*

Wolfslaar restaurant* in Breda bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis. Hier staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Zij weten je bij elk bezoek aan ons restaurant te verbazen met menu's op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. De sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.

Chef-kok Maarten kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio. Zijn kookstijl is eerlijk en smaakvol. Mooie smaakcombinaties van Maarten zijn rabarber met gember, gepocheerde kalfshaas met knolselderijpuree en zwarte truffel of Hollandse Nieuwe met rettich en groene appel. “Ik vind het heerlijk om een gerecht helemaal te perfectioneren en de gasten te zien genieten.”

Laat je verrassen door de culinaire gerechten van Wolfslaar restaurant.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden