Knife fork icon red

De Kromme Watergang

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hoofdplaat e.o.

Slijkplaat 6 4513 KK Hoofdplaat

Over De Kromme Watergang

Keuken: Frans

Welkom bij restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat.

Gastvrijheid,

Wat wist ik nou van gastvrijheid?
Als voormalig kapster ben je natuurlijk wel gewend om met mensen om te gaan, maar mensen bedienen in ons eigen restaurant was toch wel even wat anders.
'Vriendelijk en gemoedelijk zijn' dat was de eerste stap. De vakkennis komt later wel, dat duurt enkele jaren. Onwetendheid heeft intussen na vele cursussen en opleidingen plaats gemaakt voor professionaliteit. Weten hoe je allerlei verschillende mensen moet benaderen, herkennen en goed verzorgen. Nu is het voor mij een dagelijkse bezigheid, eerlijk zijn en oprecht dat is heel belangrijk en vooral plezier in je werk uitstralen, maar dat gaat natuurlijk vanzelf.

Dus gastvrijheid is voor mij iets waarmee je geboren wordt, het zit in je of het zit niet in je!
Blanche


Koken,

Ze vragen me wel eens: "Wat betekent koken voor jou?" Koken komt uit je hart! Dat is iets te gemakkelijk omschreven zeker? Nou ja, het moet er wel vandaan komen, maar beleving, gevoel en concentratie zijn hierbij wel de sleutelwoorden. Die jongens in de keuken moeten voor elkaar vechten, en een hecht team vormen anders gaat het mis. Absolute stilte tijdens de service, ‘niet zeiken maar koken’ en ‘proeven, alles proeven!’ Iedere dag duizend keer.
Dus koken voor mij is: met smaak, passie en alles wat in mijn vermogen ligt, u, onze klant, zodanig te verrassen dat u snel weer terug wilt komen'.
Edwin

Samen met Mike, Maarten, Naomi, Eliza, Arianne en Paulo streven we ernaar om het u zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. U een onvergetelijke middag of avond bezorgen, dat is ons doel.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hoofdplaat e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden