Knife fork icon red

't Nonnetje**

8,9 (587)

Wat zeggen mensen over 't Nonnetje**

8.9
(587 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben weer een fantastische en memorabele middag gehad. Heerlijk weer (buiten zitten), nieuwe wijnen ontdekt en echt heerlijk gegeten. De bediening maakte het af... topservice!

Martijn op 23 juni 2019

"Bij een sterrendiner hoort ook sfeer en gastvrijheid"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Onlangs heerlijk getafeld maar toch een punt van kritiek. Met name de aandacht van de gastheer wat te "gemaakt" veel aandacht voor gasten die, naar ik vermoed, bekend waren, maar even een gesprekje aanknopen zat er voor ons niet in. Wel alle lof voor het bedienend personeel. Jammer maar net niet het gevoel gekregen dat de avond "af" was.

Jan op 04 juni 2019

"Verwachtingen werden niet waar gemaakt"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

We hebben best wel heel aardig gegeten bij 't Nonnetje. Het eten is goed en creatief. Maar de chef schiet wat door in zijn creativiteit met bepaalde producten. De sauzen zijn nogal vet. Het is vrij krap in het restaurant. Er is weinig keuze in alcoholvrij, die ook niet op een kaart staat. Bij twee andere restaurants op hetzelfde plein kun je net zo goed eten voor de helft van de prijs.We hadden van een 2** restaurant gewoonweg meer verwacht.

Mame op 11 april 2019

"Heilige beleving"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer eens bij “t nonnetje op bezoek geweest. Het menu was goed, eten was heerlijk. De wijn suggestie perfect en de bediening gewoon ongedwongen en goed. Tot de volgende keer.

Edwin Haverbus op 28 maart 2019

"Great experience at an affordable price "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

I had the luck to dine in different great restaurants all around the world and this one had a particular atmosphere. Elegant but very informal at the same time. The same applies to the service, competent and professional but without being too serious. We had a good afternoon here.

Luigi op 25 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Harderwijk e.o.

Vischmarkt 38 3841 BG Harderwijk

Over 't Nonnetje**

’t Nonnetje is een sfeervol en intiem 2 sterren restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad van Harderwijk.

In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen eigenaar- gastheer Robert-Jan Nijland , SVH meesterkok Michel van der Kroft en brigade de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart en ziel gekookt en waarin het Menu de Verleiding en het Menu de Verleiding Botanica centraal staat.

Gastvrijheid is voor het restaurant een vanzelfsprekendheid, zij nemen je graag mee op een reis door hun creatieve wereld.

De scherpe prijzen die wij zij hiervoor vragen, maakt het misschien tot hét restaurant waar de culinaire levensgenieter naar toe kan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Harderwijk e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden