't Nonnetje**

Frans, Vis en zeevruchten
8,9 (647 reviews)
93%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van 't Nonnetje**

Wat 647 mensen zeggen over 't Nonnetje**

8.9 Gebaseerd op 647 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Het eten was top, de bijpassende wijnen ook. We zaten naast de ingang van de keuken, dat maakte het wat onrustig, maar niet genoeg om ons eraan te ergeren. Vriendelijk personeel, maar wel een aantal keer dubbele vragen waardoor het lijkt of het niet helemaal goed georganiseerd is. Het is dat er nog zoveel goede restaurants te ontdekken zijn, anders zou ik zeker nog terug gaan.

Cyril op 18 september 2020
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

een woord: fantastisch

Wilco de Vries op 18 september 2020
Geverifiëerd

6.0 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 5

Gereserveerd i.v.m. restaurantweek menu, prachtige ambiance , we begonnen met witte wijn, werd niet naar onze voorkeur gevraagd, konden niet proeven, de wijn werd beschreven en gelijk ingeschonken 👎. Idem 2e glas wijn bij het voorgerecht, hierdoor geen wijn arrangement genomen.
Gerechten waren prachtige schilderij...

Lees hele review

Gereserveerd i.v.m. restaurantweek menu, prachtige ambiance , we begonnen met witte wijn, werd niet naar onze voorkeur gevraagd, konden niet proeven, de wijn werd beschreven en gelijk ingeschonken 👎. Idem 2e glas wijn bij het voorgerecht, hierdoor geen wijn arrangement genomen.
Gerechten waren prachtige schilderijtjes en heerlijk van smaak, heel speciaal de oester, 👍 voor de keuken brigade Bediening, met uitzondering van Portugese mevrouw, lieten ons merken , dat we een speciaal arrangement hadden 👎.

Josephien op 17 september 2020
Geverifiëerd

"Culinair feestje"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk! Mooie mix tussen klassieke bereidingen, verfijnde smaken, strakke presentatie, goed wijnarrangement en geserveerd door een uitermate vriendelijke crew in een laagdrempelige ambiance. Knap hoe ieder gerecht vaak diverse bereidingen heeft gehad maar toch heel dicht bij de echte smaak en textuur blijft en to...

Lees hele review

Heerlijk! Mooie mix tussen klassieke bereidingen, verfijnde smaken, strakke presentatie, goed wijnarrangement en geserveerd door een uitermate vriendelijke crew in een laagdrempelige ambiance. Knap hoe ieder gerecht vaak diverse bereidingen heeft gehad maar toch heel dicht bij de echte smaak en textuur blijft en toch een duidelijke signatuur van Michel van der Kroft heeft. We komen graag een keer terug.

J & G op 17 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldige diner ervaring

Francis Thomas op 16 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Nonnetje**

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

Een absolute place to be voor de culinaire levensgenieter is toch wel restaurant 't Nonnetje** in de oude binnenstad van Harderwijk. De prachtige locatie aan de historische Vischmarkt is de perfecte ambiance voor een geweldige middag/avond uit.

't Nonnetje** is intiem en sfeervol en met de hartverwarmende gastvrijheid van eigenaar en gastheer Robert-Jan Nijland zal het niemand ook maar aan iets ontbreken.

Meesterkok Michel van der Kroft kookt uitbundig en met plezier en beheerst de klassieke gerechten van de grondlegger van de Franse keuken chef Escoffier als de beste. Er wordt veel aandacht besteed aan groenten, met vernieuwing en zeer technische garnituren gewerkt en een Portugese touch toegevoegd.

Restaurant 't Nonnetje** is een toonbeeld van topgastronomie en daarom zeker een plek voor op je bucket list. Laat je meenemen op een culinaire reis door de creatieve wereld van de eigenaar en de chef. Geloof ons, een ervaring om nooit te vergeten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden