't Nonnetje**

Frans, Vis en zeevruchten
8,9 (647 reviews)
93%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Wat 647 mensen zeggen over 't Nonnetje**

8.9 Gebaseerd op 647 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Bijzonder menu in een fijne sfeer"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Een fijn redleijk knus restaurant waar we genoten hebben van een bijzonder 5-gangen menu en passend wijn arrangement. Met name de duif en slakken waren erg smakelijk. En de vele smakelijke desserts waren een aangename verrassing.

Marcel op 07 oktober 2020
Geverifiëerd

3.7 Keuken 3 | Service 4 | Sfeer 4

Wij hadden hoge verwachtingen voor een 2 sterren restaurant. Echter, opmaak bepaald niet creatief, rare combinaties bij de gerechten en wijn eigenlijk-arrangement maar in 1 geval echt goed. Kortom zeer teleurstellend voor toch wel in het totaal een dure avond

Dirk Van der Linde op 05 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dat we er kwamen eten met de restaurantweken, was niks van te merken. Bediening was goed en leuk, eten was zeer goed. Complimenten voor het hele team.

Mulder op 04 oktober 2020
Geverifiëerd

"Maakt de 2 sterren niet helemaal waar"
6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

Wij waren erg benieuwd naar 't nonnetje als een van de weinige 2 sterren restaurants. Sommige smaakcombinaties waren heel origineel gevonden. Mn de amuse van tandoori saus, wortel en geiten yoghurt ijs vonden wij heel bijzonder. Voor een 2 sterren restaurant vonden wij de wijn-spijs combinaties en de ambiance wel wa...

Lees hele review

Wij waren erg benieuwd naar 't nonnetje als een van de weinige 2 sterren restaurants. Sommige smaakcombinaties waren heel origineel gevonden. Mn de amuse van tandoori saus, wortel en geiten yoghurt ijs vonden wij heel bijzonder. Voor een 2 sterren restaurant vonden wij de wijn-spijs combinaties en de ambiance wel wat tegenvallen. Tafels vrij dicht op de buren en iets te veel eetcafé-opzet. Het hoofdgerecht was een duif, maar dan alle onderdelen gebruikt. Er lag ook een lange poot met de voet en nagels er nog aan op 't boord. Uiteraard is dit een kwestie van smaak, en het was an sich goed bereid, maar persoonlijk vond ik (en ik denk meerdere mensen) dit te heftig. Eten doe je voor een groot deel ook met je ogen. En dit vond ik geen smakelijke aanblik.
Al met al lekker gegeten. Leuk om van het lijstje te kunnen strepen. Maar voor 2 sterren geen toppertje.

Evf op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was een heerlijke culinaire beleving. Dank voor jullie gastvrijheid.

Carla Lansink op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Nonnetje**

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

Een absolute place to be voor de culinaire levensgenieter is toch wel restaurant 't Nonnetje** in de oude binnenstad van Harderwijk. De prachtige locatie aan de historische Vischmarkt is de perfecte ambiance voor een geweldige middag/avond uit.

't Nonnetje** is intiem en sfeervol en met de hartverwarmende gastvrijheid van eigenaar en gastheer Robert-Jan Nijland zal het niemand ook maar aan iets ontbreken.

Meesterkok Michel van der Kroft kookt uitbundig en met plezier en beheerst de klassieke gerechten van de grondlegger van de Franse keuken chef Escoffier als de beste. Er wordt veel aandacht besteed aan groenten, met vernieuwing en zeer technische garnituren gewerkt en een Portugese touch toegevoegd.

Restaurant 't Nonnetje** is een toonbeeld van topgastronomie en daarom zeker een plek voor op je bucket list. Laat je meenemen op een culinaire reis door de creatieve wereld van de eigenaar en de chef. Geloof ons, een ervaring om nooit te vergeten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Harderwijk (Gelderland) e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden