Orangerie Elswout

Frans | €€
8,8 (187 reviews)
98% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 187 mensen zeggen over Orangerie Elswout

8.8 Gebaseerd op 187 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Leuke en chique avond gehad bij Elswout."
9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Wij hebben een erg leuke en chique avond gehad bij Elswout. De bediening was zeer vriendelijk en wij waande ons in een soort ambiance gelijk aan de diner scenes uit film Titanic.
Het was was een lange, stijlvolle avond uit om niet snel te vergeten! Aanrader om hier een keer te gaan eten tijdens de restaurantweek.

Mirko Carton op 05 april 2016

"Chique en lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat leuk om een keer bij Elswout te kunnen eten! Zeer vriendelijke bediening en een ambiance als bij de de dinerscenes in film Titanic! Kwalitatief erg goed. Kortom, een hele goede, lange avond uit eten! Aanrader.

Mirko Carton op 04 april 2016

"Aanfluiting, nooit meer! "
3.7 Keuken 4 | Service 1 | Sfeer 6

Welkom was netjes en we werden naar onze tafel begeleid. Toen begon het......na 25 min wachten uiteindelijk een serveerster ( in opleiding ) gevraagd of we drinken mochten bestellen ( fles witte wijn) tot die tijd hadden we geen contact gehad terwijl om ons heen geserveerd werd en de gastvrouw ook rondliep maar ons ...

Lees hele review

Welkom was netjes en we werden naar onze tafel begeleid. Toen begon het......na 25 min wachten uiteindelijk een serveerster ( in opleiding ) gevraagd of we drinken mochten bestellen ( fles witte wijn) tot die tijd hadden we geen contact gehad terwijl om ons heen geserveerd werd en de gastvrouw ook rondliep maar ons totaal negeerde. Na weer 20 min wachten kregen we amuses (45 min gewacht met alleen wat water kwam de sommelier met de wijn op ijs met het verzoek nog en paar minuten te wachten want er was geen gekoelde fles meer..(op zaterdagavond??) vervolgens is de man niet meer teruggekomen en hebben we uiteindelijk zelf de fles opengemaakt. Voor bij het hoofdgerecht hadden we een fles rood besteld en kregen meteen keurig rode wijn glazen, maar weer 20 min wachten op de wijn. Gastvrouw en sommelier nooit meer gezien, toen we een klacht wilden indienen aan het eind van de avond waren ze al naar huis! Wij hebben aardig veel ervaring met goede restaurants en zijn niet overdreven kritisch maar dit hebben we nog nooit meegemaakt, ronduit slecht. Omdat de rekening vooruit was betaald konden we niet opstappen anders waren we zeer zeker al na 30 min weggegaan! Voorgerecht was redelijk maar dan wel in combinatie met (koud) broodje, hoofdgerecht was matig weinig en afgekoeld, nagerecht was heerlijk. Wij komen hier niet meer terug.

Roel op 03 april 2016

"Unieke locatie met gastvrije bediening"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Een diner bij Orangerie Elswout is op zichzelf al uniek, omdat de keuken vooral feesten & partijen bedient. Het is dus geen 'gewoon' restaurant. Voeg daaraan toe het unieke plaatje van het prachtige gebouw op het landgoed Elswout. De bediening is hartelijk en persoonlijk en draagt bij aan het 'huiskamergevoel'. Over...

Lees hele review

Een diner bij Orangerie Elswout is op zichzelf al uniek, omdat de keuken vooral feesten & partijen bedient. Het is dus geen 'gewoon' restaurant. Voeg daaraan toe het unieke plaatje van het prachtige gebouw op het landgoed Elswout. De bediening is hartelijk en persoonlijk en draagt bij aan het 'huiskamergevoel'. Over de menukaart is goed nagedacht, een bijzondere amuse gevolgd door niet al te ingewikkelde maar smaakrijke gangen met fijne bijpassende wijnen. Absoluut een belevenis.

Edwin Berends op 31 maart 2015

"Aanrader"
9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk eten, echter geen keuze. Een van ons hield niet van vis dus at met 2 gerechtjes niet mee. Alles werd super mooi gepresenteerd en smaakte geweldig. Heel nette bediening, werd keurig tegelijk opgediend en vaak gevraagd of alles naarcwems was. Top!

Yvon op 17 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Orangerie Elswout

Keuken: Frans

Orangerie Elswout gelegen in Overveen, vlakbij Haarlem, is een bijzondere evenementenlocatie. Het pand is in zeer goede staat, net als de bijhorende tuinen. Dit maakt dat Orangerie Elswout een locatie van topniveau is. 


Alleen tijdens de Restaurant Week openen ze haar deuren voor een culinaire belevenis, lekker met z’n tweetjes of met de hele familie. Dit is een unieke kans om in de romantische zalen een tafel te kunnen reserveren. 

Zowel de locatie als de presentatie van de borden zijn een lust voor het oog. Geniet hier van de omgeving en de kwaliteit van de gerechten!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden