Orangerie Elswout

Frans
8,8 (187 reviews)
98%
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 187 mensen zeggen over Orangerie Elswout

8.8 Gebaseerd op 187 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

De eetbare bloemen waren een verrassing. Smaakcombinaties waren goed.
Prima bediening

Ralph & Charda op 10 april 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en een goede service op top locatie.

Monique op 02 april 2019

"Een blijvende mooie culinaire herinnering"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zitten we afgelopen weekeinde met vrienden restaurants aan elkaar aan te bevelen, waren wij direct weer enthousiast aan een blijvende mooie culinaire herinnering. Een bezoek aan Orangerie Elswout tijdens de restaurant week gaf ons de gelegenheid in een prachtige ambiance te genieten van verfijnde gerechten gecombine...

Lees hele review

Zitten we afgelopen weekeinde met vrienden restaurants aan elkaar aan te bevelen, waren wij direct weer enthousiast aan een blijvende mooie culinaire herinnering. Een bezoek aan Orangerie Elswout tijdens de restaurant week gaf ons de gelegenheid in een prachtige ambiance te genieten van verfijnde gerechten gecombineerd met mooie wijnen. Het gastvrije team liet niets te wensen over om het ons naar de zin te maken. Mogen wij jullie nu nogmaals langs deze weg bedanken voor deze mooie avond. Volgend jaar zullen wij op tijd reserveren om er zeker van te zijn dat wij weer de gelegenheid hebben om van de chef zijn verrassende creaties te kunnen genieten.

Ruben op 01 april 2019

4.0 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 6

Vegetarisch eten zeer matig: weinig smaak, papperig. Eten in plastic zakje op bord echt een misser! Door geworstel met raffia touwtje knoeiboel met rode bietensaus op tafellaken én kleding. Eten hier elk jaar met de restaurantweek, altijd een feestje. Maar dit was een teleurstelling.

Marga op 22 maart 2019

6.7 Keuken 4 | Service 10 | Sfeer 6

Vriendelijke bediening, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Het eten was gekunsteld en weinig uitgesproken van smaak. Alleen het brood en de Weespermoppen smaakten echt goed. Als voorbeeld het voorgerecht van ravioli gevuld met ricotta met daarbij stukjes feta .... welke kok bedenkt dit?

Floor op 18 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Orangerie Elswout

Keuken: Frans

Orangerie Elswout gelegen in Overveen, vlakbij Haarlem, is een bijzondere evenementenlocatie. Het pand is in zeer goede staat, net als de bijhorende tuinen. Dit maakt dat Orangerie Elswout een locatie van topniveau is. 


Alleen tijdens de Restaurant Week openen ze haar deuren voor een culinaire belevenis, lekker met z’n tweetjes of met de hele familie. Dit is een unieke kans om in de romantische zalen een tafel te kunnen reserveren. 

Zowel de locatie als de presentatie van de borden zijn een lust voor het oog. Geniet hier van de omgeving en de kwaliteit van de gerechten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Overveen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden