Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten bij de Posthoorn is een bijzondere ervaring. Je merkt dat het personeel vakkundig zijn opgeleid.
Heerlijk gegeten, service prima. Uitstekende avond gehad. Klein puntje, na een tijdje kregen we allebei beetje last van onze benen, omdat de stoelen net iets knelden aan de voorkant. Kan aan ons of net aan onze stoelen liggen, de avond was verder erg goed.
Heerlijk gegeten en super bediening.
Echt een aanrader
Zoals altijd weer helemaal top!
Eten super alles gewoon geweldig.
Overall just a wonderful night out.
Posthoorn pays a great attention to detail, and their ability to find that "just right" temperature in all of the meats/food they use is wonderful. The signature dish "Iberico Pork" is a fantastic grouping of textures and flavors, also the Kabeljauw (cod) was a pleasant additio...
Overall just a wonderful night out.
Posthoorn pays a great attention to detail, and their ability to find that "just right" temperature in all of the meats/food they use is wonderful. The signature dish "Iberico Pork" is a fantastic grouping of textures and flavors, also the Kabeljauw (cod) was a pleasant addition to last nights menu and we found it to simply melt away in your mouth. If you are passing through these beautiful towns in north holland and love a memorable meal, then add Posthoorn to your map- Well done!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.