Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten, goede wijnen. Service was goed en bediening nam de tijd.
Het was een heerlijke avond! Het eten was subliem de bijpassende wijntjes maakten het helemaal af. We hebben genoten!
Bediening was vriendelijk, in zijn totaal lekker gegeten. Hoofdgerecht voor vegetariër had meer mogen zijn, vlees had iets langer gebraden mogen zijn. De rest was heerlijk.
Perfect
Verschillende gangen met heerlijke smaaksensatie.
Alles van topklasse
Goed wijnadvies van de eigenaar.
Bediening attent en vriendelijk.
Dus en topavond, gaan zeker nog een keer
We hebben heerlijk gegeten. Het was erg mooi weer, dus we zaten met de schuifdeuren open te genieten van mooie gerechten, een lekker zonnetje en fijne (hoogzwangere) bediening. Respect!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.