Knife fork icon red

Posthoorn*

8,9 (522 reviews)

Wat 522 mensen zeggen over Posthoorn*

8.9
(522 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

fantastisch gegeten en heerlijke wijn gedronken. Mooie combinaties in de gerechten elke gang was een verrassing. De wijn was zeer treffend bij de gerechten geserveerd

Edwin Tromp op 27 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben echt fantastisch gegeten! De totale setting, eten, de wijnen, het was ontzettend goed.

Neeltje Haaima op 27 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Uitstekend gegeten in de Posthoorn. Verrassende, mooie amuse rilette van konijnenbout + aardbei-gazpacho. Alle voor/hoofd/na gerechten van hoog niveau, we werden nergens teleurgesteld. Mooie verfijnde smaakcombinaties. In vlot tempo werden de gerechten op tafel gezet. Omdat we een wijn arrangement erbij gekozen hadd...

Lees hele review

Uitstekend gegeten in de Posthoorn. Verrassende, mooie amuse rilette van konijnenbout + aardbei-gazpacho. Alle voor/hoofd/na gerechten van hoog niveau, we werden nergens teleurgesteld. Mooie verfijnde smaakcombinaties. In vlot tempo werden de gerechten op tafel gezet. Omdat we een wijn arrangement erbij gekozen hadden, werd steeds de bijpassende wijn nét voor het gerecht op tafel kwam ingeschonken ( perfecte timing!) met daarbij een leuke toelichting van de sommelier. Misschien als enig klein minpuntje: het brood werd niet meer aangevuld na het 1e voorgerecht. Goede service, niet stijf maar vlot en correct.
Een heerlijke avond gehad!

M korthof op 27 augustus 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijik gegeten, alleen jammer dat er geen wijnarragement werd aangeboden. We kwamen er later achter dat dat wel mogelijk was.

Jolanda Droogh op 27 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten in een gezellige ambience en een heerlijk wijnarangement

R. van Klaveren op 26 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.

Noordeinde 43 1141 AG Monnickendam

Over Posthoorn*

Restaurant Posthoorn is gelegen in Monnickendam in een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw. Het restaurant grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin met een ruim aantal zitplaatsen. Je kunt hier zomers genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
Bij Posthoorn wordt de klassieke Franse keuken gecombineerd met innovatieve elementen en ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Je zult hier een avond beleven die je niet snel zal vergeten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden