Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben genoten van de aparte smaken en vriendelijke service erg goed.
Food was onzettend goed, in een perfecte sfeer en top service
De smaak en hoe de gangen geserveerd werden waren echt heel goed, een 8.
Heerlijk gegeten met Dining with the Stars. Ieder bord was weer een feestje voor het oog maar ook zeer lekker. Kom hier zeker nog een keer terug.
Van aankomst in het restaurant tot aan ons vertrek was het in één woord geweldig.
Hartelijke ontvangst, de van tevoren aangegeven dieetwens van mijn tafelgenoot werd meteen in acht genomen.
De gerechten waren verrassend en uniek en bovenal zeer smakelijk.
De bediening was vriendelijk en oplettend. Fijn was ook dat ...
Van aankomst in het restaurant tot aan ons vertrek was het in één woord geweldig.
Hartelijke ontvangst, de van tevoren aangegeven dieetwens van mijn tafelgenoot werd meteen in acht genomen.
De gerechten waren verrassend en uniek en bovenal zeer smakelijk.
De bediening was vriendelijk en oplettend. Fijn was ook dat bij het serveren van de gerechten uitgebreid werd verteld wat er op het bord lag, soms met interessante of leuke details over de producten of de herkomst ervan.
Kortom, wij hebben genoten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.