Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Deal
5-gangen Signatuur menu met huisaperitief en amuses
€ 99,-
Posthoorn doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen signatuur menu met huisaperitief en amuses. Ontdek Posthoorn nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen signatuur menu met huisaperitief en amuses.
Reserveer nu jouw tafel bij Posthoorn!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 525 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening en heerlijke wijn. We komen zeker terug
De Posthoorn stelde weer niet teleur. Daarom komen we ook regelmatig terug, aanbieding of niet.
Prachtig pand, rustige ambiance, acceptabele tijd tussen de gerechten. Kortom: was weer een feestje.
Het was top.
Voelt altijd weer als beetje thuis komen. Fijne sfeer, warm welkom en altijd weer verassende heerlijke gerechten. Dank jullie wel weer voor een fijne avond.
De combinatie van het heerlijke eten, de uitleg van de wijnen, de sfeer en vooral de rust en fantastische service zorgen iedere keer weer voor een meer dan complete avond. We hebben weer genoten!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.