Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Deal
5-gangen Signatuur menu met huisaperitief en amuses
€ 99,-
Posthoorn doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 5-gangen signatuur menu met huisaperitief en amuses. Ontdek Posthoorn nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 5-gangen signatuur menu met huisaperitief en amuses.
Reserveer nu jouw tafel bij Posthoorn!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 525 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten. Het was erg mooi weer, dus we zaten met de schuifdeuren open te genieten van mooie gerechten, een lekker zonnetje en fijne (hoogzwangere) bediening. Respect!
Het eten bij de Posthoorn is een bijzondere ervaring. Je merkt dat het personeel vakkundig zijn opgeleid.
Heerlijk gegeten, service prima. Uitstekende avond gehad. Klein puntje, na een tijdje kregen we allebei beetje last van onze benen, omdat de stoelen net iets knelden aan de voorkant. Kan aan ons of net aan onze stoelen liggen, de avond was verder erg goed.
Heerlijk gegeten en super bediening.
Echt een aanrader
Zoals altijd weer helemaal top!
Eten super alles gewoon geweldig.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.