Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een fantastische avond gehad bij de Posthoorn mede dankzij de 5 heerlijke gerechten en een aantal amuses. Begeleidend wijnarrangement was prima en bediening uiterst vriendelijk. Opbouw van het menu beginnend met gerookte zalm en stokvis, via tarbot naar een ravioli met parelhoen, een rosé gebakken stukje kalfsstaart...
Lees hele reviewEen fantastische avond gehad bij de Posthoorn mede dankzij de 5 heerlijke gerechten en een aantal amuses. Begeleidend wijnarrangement was prima en bediening uiterst vriendelijk. Opbouw van het menu beginnend met gerookte zalm en stokvis, via tarbot naar een ravioli met parelhoen, een rosé gebakken stukje kalfsstaartstuk om af te sluiten met een voor mij iets te zoet nagerecht. De dessertamuse om de overgang naar het zoete dessert wat te vergemakkelijken werd door mijn vrouw wel erg gewaardeerd. Al met al een prima waardering voor dit restaurant.
Dit is hoog niveau! De amuses, het brood, de gerechten. Allemaal van een ongekend hoge kwaliteit. Alles op het bord is in balans. Het is spannend zonder over "the top" te zijn. Ieder gerecht is een feestje op zich met een keur van smaak en textuur maar verliest zich nooit in teveel tierlantijnen of gefrutsel. En da...
Lees hele reviewDit is hoog niveau! De amuses, het brood, de gerechten. Allemaal van een ongekend hoge kwaliteit. Alles op het bord is in balans. Het is spannend zonder over "the top" te zijn. Ieder gerecht is een feestje op zich met een keur van smaak en textuur maar verliest zich nooit in teveel tierlantijnen of gefrutsel. En dan de wijnen. Die completeren het geheel niet alleen ze zijn een enorme verrijking van de hele ervaring. Hier staan mensen die weten wat ze serveren en hun wijn kennen. Lof alom hiervoor.
Uitmuntend gegeten. Alles was tot in de details perfect. Klein minpuntje vonden wij de verstaanbaarheid van de sommelier maar dit mocht de pret niet drukken
Heerlijk vegetarisch gegeten. Gang 4 en 5 leken wel veel op elkaar.....maar onze smaakpapillen werden uitstekend bediend.
.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.