Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 529 mensen zeggen over Posthoorn
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Geweldige gerechten en een super keuze wat wijnen betreft. Elke gerecht voorzien van de juiste keuze wijn. De porties zijn goed. De sfeer is super en de uitleg van de wijnen heel boeiend. Als je hier gaat eten ben je echt een avond uit!
Vol restaurant en toch gevoel van intimiteit.
Wel jammer dat personeel aan het einde vd avond drukker was met opruimen dan de(laatste) gasten. De rest vd avond goede service!
We waren met 4 personen, waarvan 3 alle vijf de gangen zeer goed vonden en 1 persoon vond 2 gangen wat minder (maar dat is persoonlijke smaak). Maar over het algemeen erg lekker gegeten. De sommelier had leuke verhalen over de wijnen aan onze tafel en de wijnen waren fantastisch.
Wat jammer was, is dat wij een taf...
We waren met 4 personen, waarvan 3 alle vijf de gangen zeer goed vonden en 1 persoon vond 2 gangen wat minder (maar dat is persoonlijke smaak). Maar over het algemeen erg lekker gegeten. De sommelier had leuke verhalen over de wijnen aan onze tafel en de wijnen waren fantastisch.
Wat jammer was, is dat wij een tafel hadden bij het raam en dat je van daaruit zo in de spoelkeuken keek en het lawaai dat daarbij vrijkomt, is ook niet prettig. Het pand zelf is prachtig, sfeervol.
Wat een verwennerij super goeie bediening en heerlijk gegeten
Wederom waanzinnig lekker gegeten.
Heerlijk wijnen en gerechten 'gerechtjes"om van te watertanden.
Wij komen hier zeker terug, echt een heerlijk avondje uit met , en dat mag gezegd worden, fantastisch personeel.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Monnickendam e.o.
Over Posthoorn
Keuken: Frans
Hotel Posthoorn bevindt zich in historische centrum van Monnickendam vlakbij de toeristische dorpen Marken en Volendam en slechts een kwartier rijden van Amsterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument; een schitterend gerestaureerd pand uit de 17e eeuw en sinds 1881 een begrip bij levensgenieters.
Restaurant Posthoorn grenst aan een prachtige veranda en monumentale binnentuin, waar je zomers kunt genieten van een aperitief en daarna aansluitend dineren in een ingetogen, modern klassiek ingerichte omgeving met een internationale sfeer.
De Franse keuken wordt geleid door chef Jeroen Bavelaar. Hij behoort tot de nieuwe generatie topchefs in Nederland. Na een imposante carrière bij verschillende restaurant en rechterhand van toppers als Jonnie Boer en Lucas Rive, werkt hij sinds 2010 als culinaire kracht bij Posthoorn*. Hij combineert klassieke gerechten met moderne en innovatieve ingrediënten uit de wereldkeuken om zo de meest verfijnde smaken te creëren. Hij aarzelt niet om zoet, zout en zuur te verbinden.
Marc Boeljon, Patron Sommelier, is van jongs af aan opgegroeid in Monnickendam en onderaan de ladder begonnen met zijn carrière in de horeca en onder zijn leiding werd de Posthoorn* in 2008 bekroond met een Michelinster. Marc zijn werkwijze is vaktechnisch tot in de perfectie, maar vooral met een eigenwijze en informele signatuur.