Knife fork icon red

De Pepermolen

€ 29,- € 19,50

Subliem 2-gangen lunch!

De Pepermolen

8,5 (181)

Subliem 2-gangen lunch! € 29,- € 19,50

Reserveer een tafel

Deal
Subliem 2-gangen lunch!
€ 29,- € 19,50

In het nieuwe pand van Restaurant De Pepermolen in Leidschendam worden puur ambachtelijke gerechten van chefkok Isha Willemse voor u op tafel gezet. Door de klassieke, Franse keuken krijgt u het idee een culinaire reis door Frankrijk te maken.

Geniet nu van deze fantastische lunch voor maar €19,50 per persoon!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 juli 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over De Pepermolen

8.5
(181 reviews)
Eten
8.9
Service
8.6
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Prima restaurant. Komen terug. "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima kwaliteit prijs verhouding. Professionele gastheer sommelier. Open karakter en passend bij ons als gast. Lekkere verrassende wijn eten combinatie.

Peter L op 04 april 2018

"Een gemiste kans"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten, gebruik gemaakt van een aanbieding voor een 5-gangenmenu. Restaurant is helaas erg rumoerig. Slechte akoestiek. Hier valt nog een slag te maken.
Er was voor 6 personen gereserveerd, helaas kwam 1 dame niet. We moesten wel voor het niet genoten menu betalen. Dus ieder betaalde 20% extra op de menuprijs. De sfeer werd ronduit onaangenaam. Het had de eigenaar gesierd als hij dit menu had uitgeserveerd, zodat wij het desnoods onderling hadden kunnen verdelen. Die vraag werd ons niet gesteld. En wij realiseerden ons dat pas toen wij al weer buiten waren.
Ik vind het onvoorstelbaar en van zeer slecht gastheerschap getuigen, als een restauranteigenaar zich zo opstelt. Het restaurant was vol. Tot de laatste (nou ja, in ons geval tot op de een na laatste) stoel bezet. Dus over welk bedrag aan inkomstenderving(?) hebben we het dan?? Na aftrek van drankjes over nog geen € 20,00!! Dat je daarvoor al die ellende op je nek wilt halen, is voor mij onvoorstelbaar. Wij hebben ook duidelijk te horen gekregen dat wij in de toekomst niet meer welkom zijn. We hebben de eigenaar uit de droom geholpen, wij WILLEN hier ook niet meer dineren. Prijs van een halve liter water is bijna € 4,00. Dat is fors. Advies: verhoog de menuprijs met enkele euro’s en zet - als een goed gastheer - kannen water op tafel.
Ook kregen wij te horen dat wij TE weinig wijn gedronken hebben. Zijn verdienmodel was weg.
Niet iedereen is een drankorgel. Wij komen met de auto. Ik reed in totaal 130 km om dit restaurant te bezoeken.
Gelukkig - kregen wij na afloop te horen - dronken wij nog wel koffie/thee (overigens zonder friandises) na het diner.
Als een eigenaar van een restaurant in zijn ogen niet voldoende verdient aan dergelijke acties, waarom doet hij dan mee?? Ik moet wel, was zijn antwoord.
De horeca heeft het niet altijd gemakkelijk. Dit restaurant kreeg vorig jaar met flinke tegenslag te maken. Een klantvriendelijke benadering is in mijn ogen te allen tijde een vereiste.

Yvi op 04 april 2018
De Pepermolen heeft gereageerd op 04 april 2018

Om 16:00 in de middag nog gebeld om te vragen met hoeveel personen men komt om te voorkomen dat dit gebeurt. Antwoord: 6 personen
Op de avond te horen krijgen dat er gereserveerd wordt en dat men dan wel ziet wie er daadwerkelijk komt vind ik niet kunnen.


"Onbegrip en teleurstelling"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Zaterdagavond met een groep van 5 dit restaurant bezocht. Helaas is 1 dame niet gekomen. Dit menu werd ons wel in rekening gebracht. Dat betekende voor ieder van ons een 20% hogere rekening. Nog uitgelegd dat wij deze dame niet echt kenden. Wij zijn een "losse" uit eten groep. Helaas vonden wij geen begrip bij de eigenaar.
Later realiseerden wij ons dat wij dit diner hadden moeten laten uitserveren. Dan hadden wij nog waar voor ons geld gekregen. Was ook een galant gebaar van de gastheer naar ons geweest.
De sfeer in het restaurant is luidruchtig. De akoestiek is erg slecht. Moet ook erg vermoeiend zijn voor het bedienend personeel.
Bij binnenkomst worden de jassen aangenomen, om die in een afgesloten garderobe te kunnen hangen. Het eten was prima, mooi opgemaakte borden. Uitserveren gebeurt in een goed tempo. Zo heb je een avondvullend programma. Zeker fijn in een weekend. Water kost € 4,00 per halve liter. Ik vind dit ongekend veel. Dit betaal ik niet eens in een sterrenrestaurant!
Tip: maak het menu iets duurder en serveer - als goed gastheer - gratis kraanwater.
Bij het afrekenen kregen nog het verwijt dat wij té weinig wijn hadden gedronken. Wij komen allen met de auto, dus wij matigen ons in drankgebruik.

Yvi op 01 april 2018

"Prima"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

De ontvangt was vriendelijk. Een gezellige ronde tafel met uitzicht op de sluis was voor ons gereserveerd.
Het menu was uitstekend verzorgd en lekker.
Het negatieve is het geluid. We konden geen gesprek voeren. Jammer, desondanks is het restaurant goed aan te bevelen.

Fam. Van Heek op 30 maart 2018

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten bij de Pepermolen. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de gast, zoals in ons geval, 1 persoon geen vis. Bediening is gastvrij en legt goed uit wat er gegeten gaat worden. De glazen blijven vol en alles verloopt in rust. Goede lokatie en fijne sfeer.

Georgette Scheepens op 22 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.

Sluiskant 8 2265 AA Leidschendam

Over De Pepermolen

Gelegen vlakbij de sluis in Leidschendam vind je het intieme restaurant de Pepermolen waarvan de keuken, onder leiding van chef-kok Isha Willemse het beste omschreven kan worden als klassiek Frans.

Klassiek maar wel met een identiteit van de chef, met producten uit de streek en oog voor het seizoen. Er wordt gewerkt met veel passie en toewijding.

Laat je in de watten leggen door gastheer Wilbert Hilgersom en laat je avond een culinaire beleving worden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden